Bugün de Yaşamak İçin Güzel Bir Gün..

Kızılderililerin meşhur sözüdür belki bilirsiniz: “Yaşamak için güzel bir gün” diyerek her sabah çadırdan çıkarak güne başlarlar.

Yılın 365 gün bu cümleyi duyan beyazlar, Kızılderililerin güneşte, karda, yağmurda ve güzel havada hep aynı sözü söylemeleri gariplerine gider. Ve bir gün Kızılderililere sorarlar. Hadi güzel havaları anladık ama “Her gün de güzel bir gün olmaz ki.” diye itiraz ederler. Kızılderililer gülerek ….”Yaşamak isteyen kişi için her gün güzel bir gündür” … AN’da kalmak, AN’da yaşamanın güzelliklerini görebilmek. Elinde olan tek şey şimdi.. Bırak geçmişin pişmanlıklarını, kızgınlık ve öfkesini , geçti artık. Affet kendini, affet geçmişini… Değiştiremeyeceğin şeyler için bu gününü harcama.

Güzel yarınlar için önce şimdinin tadını çıkar Gerçekten yaşamak istiyorsan bugünü yaşa doya doya.. Bugün kendini mutlu edecek bir şey yap , Bugün bir yüzün gülümseme sebebi ol, Bugün yarın kendine teşekkür edebileceğin bir şey yap, Bugün hedeflerine ulaşabilmek için bir adım at Bugün sevdiğini söyle. Bugün teşekkür et. Bugün özür dile.. Bugün nefes alabildiğin ve sağlıklı olduğun için şükret Bugün Yaşadığın için ŞÜKRET Çünkü yaşıyorsun, bugün yeni bir gün ve sen nasıl yaşamayı seçersen öyle bir gün olacak İste bu yüzden

BUGÜN DE YAŞAMAK İÇİN GÜZEL BİR GÜN.. Sevgiyle kalın

Selda Balatlı Erözen 15/07/2022🙏❤️

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Yazarın diğer makaleleri