Erdal Tosun sevenleri tarafından uğurlandı

Sanatçı Erdal Tosun, arkadaşları, dostları ve ailesi tarafından son yolculuğuna uğurlanarak Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan kardeşi Gürdal Tosun’un yanına defnedildi

İstanbul Sarıyer’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun, son yolculuğuna uğurlandı. Tosun için Beşiktaş Kültür Merkezi’nde (BKM) tören düzenlendi. Tosun’un annesi Sevim Tosun, Demet Akbağ, Erkan Can, Zafer Algöz, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Şevket Çoruh, Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Fırat, BKM ekibi ve diğer sanatçı dostlarıyla sevenleri, Tosun’a veda etmek için törende bulundu. Törenin ardından Levent Camii’nde ikindi vaktinde cenaze namazı kılındı. Daha sonra Tosun’un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda kardeşi Gürdal Tosun’un yanına defnedildi.

Törende konuşan Tosun’un eşi İlknur Tosun, “Zorlayıcı, sevecen, muhteşem bir baba. Yemeği içmeyi sevdiği kadar yedirip içirmeyi de severdi. Aynı zamanda çok iyi bir arkadaştı. Çok okurdu, çok bilgiliydi ve usta bir oyuncuydu. Çocukları çok severdi, duygusaldı, zarif bir adamdı. Ben seni çok seviyorum Erdal” diyerek duygulu anlar yaşadı.

Öte yandan Tosun’un aracına çarparak ölümüne neden olan Nihat Şaki, “Taksirle ölüme neden olmak” suçlamasıyla tutuklandı.

EN SON EKLENENLER