Hamile kadına akıl almaz saldırı

Manisa’da 4 aylık hamile olan Ebru Tireli spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon mahallesinde ikamet eden 4 aylık hamile ve bir çocuk annesi Ebru Tireli (32) evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı. Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre, kırmızı bir otomobilden inerek, genç kadının spor yaptığı alana gelen zanlı “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” dedikten sonra ayakkabısını çıkararak genç kadının yüzüne vurmaya başladığı iddia edildi. Bu sırada dengesini kaybederek yere düşen Ebru Tireli’ye yerde de tekme ve ayakkabı ile saldırının sürdüğü ve kadının kafasını kaldırıma çarptığı öğrenildi.

‘Hem küfür ediyor hem vuruyordu’

Çığlıkları sayesinde kurtulan Tireli, yaşadığı vahşeti şu sözlerle anlattı: “Hamileyim ne olur vurma diyerek yalvardım, ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde bana vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı… Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Sonra birden beni bırakıp kaçtı.”

‘Sonuna kadar hakkımızı arayacağız’

Bebeğini kaybettiğini düşündüğünü söyleyen Tireli, “Kendime gelir gelmez eşimi aradım, büyük bir şok içerisinde hastaneye geldik ve Hemen kontrol altına alındım, tek tesellimiz çocuğumuzun iyi durumda olması…” dedi. Ebru Tireli’nin eşi Akın Tireli, ise zanlının en kısa sürede yakalanmasını istedi. Yaşadıkları şoku atlatamayan Akın Tireli, hamile bir kadına bu nasıl yapılır diyerek sonuna kadar haklarını arayacaklarını söyledi.

EN SON EKLENENLER