İntihar ettiği söylenen kadının darp sonucu öldüğü ortaya çıktı

İntihar ettiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan ve burada yaşamını yitiren Yonca Duman’ın cenazesine yapılan otopsi sonucu darp edildiği belirlendi. Duman’ın ailesi çocuklarının eşi ve kayınpederinin şiddetine maruz kaldığını söyledi.

İzmir’in Kınık ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi ilaç içerek intihar ettiği iddia edilen Yonca Duman, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Doktorun Duman’ın vücudunda darp izleri nedeniyle durumu polise bildirmesiyle cenaze, İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yapılan otopside Duman’ın darp edilmesinden kaynaklı yaşamını yitirdiği belirlendi.

ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI

Bunun üzerine Duman’ın eşi M.D. ve kayınpeder H.D. gözaltına alındı. İfadeleri alınan M.D. ve H.D., intihar iddiasını tekrarladı. Şüpheliler serbest bırakılırken Duman’ın cenazesi morgdan amcası Mutlu Acar tarafından alındı.

M.D. ile kayınpederi H.D.’den şüphelendiklerini belirten amca Acar şunları dile getirdi: “Pazartesi günü yeğenim intihar etti diye eşi ve kayınpederi tarafından hastaneye kaldırılmış. Sonra eve döndüklerinde tekrar fenalaşmış ve hastanede ölmüş. Doktor dişlerindeki kırıkları ve vücudundaki izleri gösterdi. Ön otopsisinde de darp nedeniyle öldüğü ortaya çıktı. Yeğenimin katillerinin bulunmasını istiyorum. Kayınpederi ilk hastaneye gittiklerinde kendisi polise giderek intihar etti diye ifade vermiş.”

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET GÖRMÜŞTÜ

Yeğeninin daha önce de şiddet görmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bilgisini paylaşan Fatma Acar da, “Daha önce de yeğenim dövülmüştü. Tepecik Hastanesi’nde tedavi gördü. Ben de Pazartesi akşamı hastanenin bahçesinde aynı ailenin saldırısına uğradım. Katillerin cezasını çekmesini istiyorum. ’Kadın cinayetlerine artık dur’ diyelim. Bugün benim yeğenim öldürüldü. Bu cinayetler dursun artık. Yeğenimin tek suçu yaşadıklarını anlatmayıp sessiz olmaktı” dedi.

Duman’ın cenazesi Yalnızevler Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

EN SON EKLENENLER