Şah-ı Merdan Ali’yi Arsıza, Nursuza, Yolsuza Bırakmamak.

Hakk Aşkı, Xızır Hikmeti, Pirim Seyit Nesemi Nefesi İle…

Gün geçmiyor ki, yola kör olanların bir düzenbazlığı ile karşılaşmayalım. Şimdi de Ankara Çubuk Erkanına Göre Cem Yapacağını Söyleyen. ÇAĞDAŞ DEMOKRATİK EHLİBEYT EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ, DÖRT KAPI KIRK MAKAM DERNEĞİ, SEYİT SEYFİ CEMEVİ ortak olarak 19 Mayıs’ta Yolumuzun Kemalet düsturunu iki lokmaya, bir tarikat şeyhliğine, bir maaşa kurban eden yolsuz, Pirsizlerin tiyatrolarına denk gelmeyelim. Bizden büyük öç almak istiyorlar. Ne yapsalar yok edemiyorlar. Bu yolsuzları, nehakları deli ediyor. Onulmaz yaralar açmak istiyorlar. En son kıvranmaları Ali’siz Alevilik ile Ali’li Alevilik gibi kurnaz siyasetçilik kokan Yoldan habersizlerin kör cahil tartışmaları. Nehakların ise burdan parsa çıkarması. Tarikat kurup Yolda dünkü çocuk Şii ve Sunni devşirmesi kafatasçı- milliyetçi yolsuzların işleri. Türkmenlerin hergün kültürlerini Şiiliğe kurban ettiren maskeli ajanlar şimdi de Cem u Civat kuracaklar. Türkmenler ne Yavuz’un kırımını ne de Fars’ın ihanetini unutmuş değil. Şimdi de İttihatçıların devşirme oyunlarına kurban verilmek isteniyor. Şah İsmail Erzincanda iken Hakk Yolunda idi. Farsa düştüğü zaman ise kırımımız oldu. Talip olmaktan geçti çünkü. Akşamdan sabaha. Ayın nurunu, Güneşin şavkını lanetleyenler Şah – ı Merdan Ali’yi ve Ehl-i Beyti Şiilik adına devşirmek niyetindeler. Ehl-i Beyt’in ardına saklanıp mezhepçilik yapıyorlar. Hakk Yol Alevilerin katliamı üzerine and içerek. Ehl-i Beyt’in ardına saklanarak Pirlerini, Ocaklarını, Rayberlerini, Jiyar, Diyarlarını Put sayıp yıkmak hedefindeler. Aynı Muaviye gibi. Yezid huylu iktidarlara hizmet ediyorlar. Bizi Şia’ya biata götürenler şunu iyi bilsinler ki. Şefaati Ana Fatma’dan almış bu yolun Anaları sizi kör eder. Tarikat ayini yapıp yol evlatlarını devşireceksiniz. Tarikat kurup Xızırı inkar edeceksiniz. Tarikat kurup Ocaklarımızı yok edecesiniz. Elinizde ki iki çaput uydurma secere ile yolu devşireceksiniz. O secereleri Şah-ı Merdan Ali Sıffın da mızrak uçlarında gördü. Pir Hüseyin Kufe’de saklanan korkakların gözlerinde. Yezid ordusunun okları ve kılıçları üzerinde gördü. O uydurma secereciler. Tarikat Seyidleri iki vergi ödememek için Yolu Ana’yı Nehaka peşkeş çekmek niyetindeler. Ehl-i Beyt onlar içn sermaye olmuş.

Yolda Talip olanlar ise edep ile taşıdılar soylarının nurunu. Ebul Vefa gibi, Pir sultan gibi, Bawa Mansur gibi, Ağuçan gibi, Cemal Evdal Gibi, Bawa Kureyş gibi. Hubyar gibi, Hacı Bektaş Gibi Ocağın evlatları, Talipleri gibi yola ikrar verdi. Yola Talip oldular. Ocağın Edebinden geçtiler. Nehakın Seceresinden değil. Şems o mektubatı yaktı da geldi. Hallacı Mansur o mektubatı yaktı da geldi. Pir Hüseyin o mektubatı kanıyla yaktı da geldi. Şimdi yol Şah-ı Merdan’ı dillerine pelesenk etmiş soysuzların tarikat ayinlerine kaldı öyle mi. Bize mektubatı yedirecek ve  Hakikat nurundan, Tarikat Şeriatına çekeceksiniz. Ne için Allah için Cihat Edip, Ganimetini Pis nefislerinize yedirmek için öyle mi. Allah için cihat eden önce yol için meydan kurar.  O işi biz Kerbela’da bitirdik. Birde keramet bekliyorsunuz Güneşin şavkından o keramet lanet olur size. Çünkü Yola Talip Ocakların edebinden geçmedi. Ocağın edebinden geçen Secereyi eline alıp Sıffın’da olduğu gibi bayrak yapmadı. Nehak’ın bir maaşına kurban etmedi. Şimdi her Yol Evladı bu Tarikatçıları iyi tanımalı Cem deyip Kadiri Tarikatı’nın ayinini yapanlara Ocakzade Pirlerimiz bir araya gelip. Bu tarikatçıların maskelerini indirmeli. Taliplerini uyarmalı. Gerekirse Yol’un verdiği kudretle gidip bu mekanlara oturmalı Yol’u anlatmalı gerçeği demeli. Neymiş bu maskelerin ardındaki açığa çıkarmalı. Tarikat iseler öyle söylesinler, adını da koysunlar itirazımız yok. Fakat buna Alevilik derler ise Şah Hüseyin gibi karşılarında durmakta bize Yolun nasihatidir.

Şah-ı Merdan Ali, Ehl-i Beyt, Pir Hüseyin’i bunların eline bırakacağımızı sananlar büyük yanılgı içerisindeler. Asıl ellerinizden kurtarmaktır. Nehaklığınızdan kurtarmaktır. Telli Kur’an da nur olan can. Mektubatlarınıza ve hurafelerinize bırakılmayacak kadar Yolun Evlatları Çerağlarıdır. Aşk olsun Tarikat softalığına tamah etmeyen Pir Hüseyin’e. Aşk olsun Yezid zulmünü Yedi Düvele anlatan Zeynep Ana’ya. Aşk olsun Xızır donunda Muhammed Mustafaya Musahip olan Ali Nuruna. Aşk olsun 124 bin Nebiye Çerağ olan Xızır Nuruna.

Sözümüz gönül paklığıyla meydana gelene değil. Zulmat aklıyla Yol’u yolsuza düşürenleredir. Edep Ya Hu diyoruz. Xızır Yardımcımızdır…

EN SON EKLENENLER