Özhaseki’den HDP ve CHP’ye: Lanet olsun onların oylarına

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki CHP’ye HDP oyları üzerinden tartışılacak sözler söyledi. Özhaseki ‘Yağ çekerek güya HDP’yi yanında tutup olmadık kalıba giriyorsunuz. Lanet olsun onların oylarına’ İfadelerini kullandı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi tarafından yapılan Dr. Sami İpek Bulvarı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada CHP ve HDP’ oyları üzerinden yüklendi. Özhaseki, “Yağ çekerek güya HDP’yi yanında tutup olmadık kalıba giriyorsunuz, yazık günah değil midir? Lanet olsun onların oylarına. Allah belasını versin onların oylarının” sözlerini sarf etti.

Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gara şehitlerinin sorumlusu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı göstermesine ilişkin, “Allah seni ıslah etsin. Ne olur bir gün olsun PKK’yı kınasan, ne olur üç tane lanet olasıca oy alacağım diye bu adamlara yaltakçılık yapmasan.” dedi.

HDP’yi hedef aldı

“HDP’nin PKK’nin sözcülüğünü yaptığını” öne süren Özhaseki, HDP’ye karşı açıkça tavır alınması ve bunun her fırsatta söylenmesini gerektiğini söyledi. “Bir gün olsun Meclis’te PKK’ya lanet olsun diyemediler” diyen Özhaseki, şunları kaydetti:

“Arada diyoruz ki ‘Burada katiller sürüsü var, bunun adı da PKK, söyleyin hadi’. Şöyle söylüyorlar, ‘Biz teröre karşıyız, iki tarafta silah bırakmalı.’ Adi adamlar, kim o iki taraf dediğiniz. Bir tarafta bizim Mehmetçiğimiz, polisimiz var, sizlerin, bizlerin güvenliğini sağlayan yavrularımız var. Karşıda da katiller sürüsü var. Elbette bunları biliyoruz. Üzülerek söylüyorum, ana muhalefetimiz de bunların sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Beyefendi, Genel Başkanları beyanat veriyor, 13 yavrumuzun katili, sorumlusu Cumhurbaşkanımızmış. Allah seni ıslah etsin. Ne olur, bir gün olsun PKK’yı kınasan, ne olur üç tane lanet olasıca oy alacağım diye bu adamlara yaltakçılık yapmasan. Yağ çekerek güya HDP’yi yanında tutup olmadık kalıba giriyorsunuz, yazık günah değil midir? Lanet olsun onların oylarına. Allah belasını versin onların oylarının”

HABER MERKEZİ

EN SON EKLENENLER