ELA İÇİN ZAMAN DARALIYOR

ELA İÇİN ZAMAN DARALIYOR

Ela Bebek henüz 2 buçuk yaşında SMA TIP1 hastası. Ela’nın “Zolgensma” adlı ilacına ihtiyacı var . SMA hastalığıyla mücadelede başarı oranı en yüksek olan bu tedavi yöntemi %95 iyileşme sağlamakta.  Bu tedavinin maliyeti ise 2.5milyon dolar. Ela’nın tedavisine bir an önce kavuşması lazım. Ela için zaman daralıyor.

SON 500 GRAM!

Anne Deniz, “Ela’nın 6 aylıkken gelişiminde gerilik olduğunu fark ettim. Daha sonra SMA Tip 1 teşhisi kondu. Bu teşhisin ardından hastaneler, yoğun bakımlar bizim ikinci evimiz oldu. Yoğun bakımda kalmasının en kısa süresi 4 ay. Ela’nın küçük bedeni zamanla yarışıyor. Beni en iyi anneler anlar. Ben 2 yıldır evladımı kaybetme korkusuyla yaşıyorum.”ifadelerinikullanarak annelere seslendi. Ela’ ya yapılacak bağış onun tekrardan hayata tutunmasına vesile olacak.

ELA’NIN YENİDEN DOĞUŞUNA SON %18 KALDI

Valilik izni ile yardımlar toplanmaya başlanmış olup, Turkcellve Türk Telekom hatları için” Ela” yazıp “1707” ye göndererek destekte bulunabilirsiniz. Kritik süreçte olan Ela Bebeğin tedavisine ulaşması için son 500 gramı kaldı. Ela Bebeğin tedavisinde en önemli kriter kilo. 13.5 kilo kriterine son 500 gram kaldı. Eğer kilo kriterini aşarsa ne yazık ki Ela tedavi şansına uzak kalacak.

Anne Deniz, “Ben şu anda Ela’yı besleyemiyorum. Bir anne için çok zor. Yarı aç yarı tok yaşıyor.” diyerek zamanın daraldığına dikkat çekti. Ela için başlatılan yardım kampanyasına destek beklediklerini dile getiren anne Deniz, “Lütfen Ela’nın elini bırakmayın. Desteklerinizi esirgemeyin. Ela’nın gücü kalmadı. Bu hastalık hızla ilerliyor. Ela’yı görün ve sesini duyun” ifadeleri ile çağrıda bulundu.Sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınlar doğrultusunda Ela Bebeğin yaşam umudu artıyor. Öte yandan @elayaumutol ve @elaya_umut_ol_almanya  Instagram hesabı üzerinden doğrudan yapılan yayınlar ile umuda katkı artıyor.

Turkcell ve Türk Telekom hataları için geçerli olup, 1707’ye Ela yazıp mesaj göndererek veya Halk Bankası, Deniz Ün Deniz adı ile TR62 0001 2001 2830 0001 1123 36 hesap numarasına yapabileceğiniz bağış ile Ela’nın elinden tutabilirsiniz.

 

 

Berfin Yıldırım / Elbistan

EN SON EKLENENLER