Diyarbakır’ın tadı çıktı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyumu, “81 ilden gelen yöresel tatlar Diyarbakır’da buluşuyor” etkinliği için bir milyon lira bütçe ayırdı. 9 gün sürecek etkinlikte birçok ürün tezgahta kaldı.

Diyarbakır’da Vizyon Organizasyon ve kayyum idaresindeki Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Mahabad Bulvarı’nda “81 ilden gelen yöresel tatlar Diyarbakır’da buluşuyor” adı altında etkinlik düzenleniyor. 10-19 Kasım tarihleri arasında devam edecek etkinliğin tanıtımı için basılan afişlerde Diyarbakır Valiliği’nin logosunun kullanılması üzerine valilik açıklama yaparak organizasyonla bir ilgisinin olmadığını duyurdu.
BİR MİLYON LİRA BÜTÇE AYRILDI
Bu açıklama üzerine söz konusu afişlerdeki logolar makasla kesildi. Büyük oranda Büyükşehir Belediyesi’nin finanse ettiği organizasyona 1 milyon liranın üzerinde para ayrıldı. Belediyenin parasının akıtıldığı organizasyon, kent sakinlerinin ilgisini çekmedi. Tezgahların önü boş kalırken, satıcılar organizasyonun ayın 19’unu bulmadan sona ereceğini tahmin ediyor. İlgisizlikten dolayı değişik illerden getirilen ürünler de tezgâhta kaldı.

EN SON EKLENENLER