Akat ve Tuncel’den ‘oylara sahip çıkın’ çağrısı

Tutuklu siyasetçiler Ayla Akat Ata ve Sebahat Tuncel 14 Mayıs seçimlerine ilişkin mesaj göndererek, ‘Demokrasi ve özgürlüğün yolunu Yeşil Solla kuruyoruz’ dedi. Tutuklu siyasetçiler, seçimler için ayrıca oylara sahip çıkma çağrısı yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için partilerin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Sincan Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutulan Tevgera Jinen Azad (TJA) aktivisti Ayla Akat Ata ve Kürt siyasetçi Sebahat Tuncel de seçimlere ilişkin seçmenlere bir mesaj gönderdi.

Akat: Yeşil Sol Parti ile umudun adresiyiz

Mesajında değişim zamanının geldiğini dikkat çeken Akat, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sandık bizi bekliyor. Değişim ve dönüşüm iddiamızı büyüterek sandığa yansıtacağımız 14 Mayıs seçimlerine bir aydan az bir zaman kaldı. Eşit, özgür bir yaşam, adil ve demokratik bir düzen için kullanacağımız oyun değerinin farkındayız. Vaktin geldiğine inanıyor ve biliyoruz. Tek tek saylayacağım. Kirlendiğini, bozulduğunu ve kötüleştiğini düşündüğümüz her şey için itirazımızı kullanacağımız oyla ortaya koyacağız. Seçim ve sandık güvenliği konusunda taşıdığımız kaygı tabi ki yersiz değil. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Yeşil Sol Parti ile umudun adresiyiz.”

Tuncel: 14 Mayıs’ta sandık başına

Tuncel’in mesajı ise şöyle: “Derisini değiştirmeyen yılan yok olmakla kendisini değiştiremeyen zihinler ve iktidarlar da aşılmakla karşı karşıyadır. 14 Mayıs seçimleri Türkiye’de demokratik, özgürlükçü, adil ve barışçıl bir yaşam için güçlü bir başlangıç olacağı, halk iradesinin değişime yol açacağı bir tarihtir. Mevcut duruma ‘Edi bese’ diyen herkesi 14 Mayıs’ta sandık başına giderek oyunu kullanmaya ve oylarına sahip çıkmaya çağırıyoruz. Demokrasi ve özgürlüğün yolunu Yeşil Solla kuruyoruz.”

ANKARA

#Akat #Tuncelden #oylara #sahip #çıkın #çağrısı

EN SON EKLENENLER