Bahçeli Meclis’in sıcak binasında depremzeler ile dayanışanları hedef aldı

Seçim kalesi olan Osmaniye’ye dahi gitmeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremzedelerle dayanışma gösteren siyasetçileri, sanatçıları hedef aldı

Yasama çalışmalarına ara verilmesine rağmen Meclis’te Grup Toplantısı düzenleyen tek parti olan MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, enkaza dönen seçim kalesi olan Osmaniye’ye gitmedi ama depremzedelerle dayanışma gösteren siyasetçileri, sanatçıları, halkı tehditlerle hedef gösterdi.

Depremzedelerin “Devlet yok” diyerek büyüyen öfkesine rağmen “Devletin iradesiyle ve milletin irfanıyla içinde bulunduğumuz zor günleri aşacağız” diyen Bahçeli, çalışmaları meşgul etmemek için deprem bölgesine gitmediğini savundu.

AHBAP’ı hedef gösterdi

Devletin her yerde olduğunu iddia eden Bahçeli, “Devletin yapamadığı, yatıştıramadığı ve yetişemediği ne vardır da AHBAP’çılar ve Babala’cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların televizyonlarda artık yer almaması lazımdır” diyerek sanatçı Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef gösterdi.

Ahmet Şık’ı da hedef aldı

Devletin deprem bölgesinde olmamasını eleştiren Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’ın vekilliğinin düşürülmesi çağrısı yapan Bahçeli, “Türkiye İşçi Partisi’nin PKK kontenjanlı sözde bir milletvekili, ‘böyle bir devletin düşmanı olmak meşrudur’ açıklamasıyla halk ve devlet düşmanlığında yeni bir sayfa açmıştır. Geldiğimiz bu aşamada, bu gedikli düşmanı TBMM’den yaka paça atmak devletin ve hukukun şeref ve güvenlik konusudur” dedi.

Deprem bölgesinde hedef haline gelen mültecileri de hedef alan Bahçeli, “Yağma ve talan yapan namussuzların vatandaşlıktan çıkartılması, şayet yağmacılar sığınmacıysa hemen ülkeden gönderilmeleri ayrıca değerlendirilmelidir” tehditlerinde bulundu.

ANKARA

#Bahçeli #Meclisin #sıcak #binasında #depremzeler #ile #dayanışanları #hedef #aldı

EN SON EKLENENLER