Bahçeli’den üstü örtülü Sinan Ateş mesajı: MHP’ye kelepçe takmak kimsenin harcı değil

Meclis’te konuşan Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti sonrası suçlanan MHP’lileri üstü kapalı bir şekilde sahiplendi; MHP’ye kelepçe takmak hiçbir ahlaksızın harcı değildir

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da silahlı saldırıyla öldürülmesine dair soruşmada tutuklanan isimlerin MHP ile bağlantıları gündemdeki yerini korurken Meclis’te grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “MHP’ye zincir vurmak, kement bağlamak, kelepçe takmak hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi değildir” dedi.

Partisinin bugünkü Meclis grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Karalama kampanyası” ve “Karanlık senaryo” diyerek tehditler savurdu.

Bahçeli, “MHP’ye zincir vurmak, kement bağlamak, kelepçe takmak hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi değildir. Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının, sürekli gündemde tutulan karanlık senaryoların müteahhitlerinin, zamanı geldiğinde, hem vallahi hem billahi burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir. Kötüleri ve kötülükleri unutursak kanımız kurusun. Siyaseti sokak dedikodusuna çeviren, davamızın iffetine çamur atmaya kalkışan, bozkurdu çakala boğdurmak için fırsat kollayan ahmaklara, asalaklara, aşağıların da aşağısına yuvarlanmış arsızlara, en küçük geri adımımız olursa, diyorum ki gök girsin, kızıl çıksın. Hepsine birden meydan okuyorum” sözlerini sarf etti.

İstifalara tepki

Sinan Ateş cinayeti sonrası MHP’den istifa edenlere dair de konuşan Bahçeli, “Bıyığını kesmiş, ayrılanlar varmış. Manen aramızda olmayanlarla zaten ilgilenecek değiliz, hiç olmayanların yokluğundan da şikayet edecek değiliz. Bayağı senaryoların hızımızı kesmesine göz yummayacağız” dedi.

MHP’liler tutuklandı

Sinan Ateş cinayetine dair yürütülen soruşturma kapsamında şimdiye kadar 18 kişi tutuklandı.

Bu isimler arasında MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’un evinde yakalanıp daha önce 2 kez serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel, 2015 yılında MHP’den milletvekili adayı olan avukat Serdar Öktem ve MHP İstanbul İl Yöneticisi Ufuk Köktürk gibi isimler bulunuyor.

Bahçeli daha önce de aynı çıkışı yapmıştı

Bahçeli, daha önce yaptığı konuşmalarda ‘Üç hilali yargılatmayacağız’ demiş hemen ertesi gün ise davaya MHP’ye yakınlığı ile bilinen bir savcı atanmış ve MHP’li Olcay Kılavuz’un evinde gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş serbest bırakılmıştı. Ancak kamuoyunda oluşan tepkiler sonrası Demirbaş tekrar tutuklanmuıştı.

ANKARA

#Bahçeliden #üstü #örtülü #Sinan #Ateş #mesajı #MHPye #kelepçe #takmak #kimsenin #harcı #değil

EN SON EKLENENLER