Beşiktaş’ta Mor Çadır standı: Değişime olan inancımızla geliyoruz

Yeşil Sol Parti, Beşiktaş ilçesinde Mor Çadır standı kurdu, bildiri dağıttı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Barbaros Meydanı’nda Mor Çadır standı kurarak bildiri dağıttı. Etkinliğe, Yeşil Sol Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili adayı Özgül Saki ve Yeşil Sol Parti İlçe Eşbaşkanı Derya Göral’ın yanı sıra çok sayıda kadın katıldı.

Barbaros Meydanı’ında toplanan kadınlar öncelikle Mor Çadır için hazırlık yaptı. Daha sonra meydanda kurulan çadır Yeşil Sol Parti bayraklarıyla donatıldı. Ardından Yeşil Sol Parti yazılı önlükleri giyen kadınlar, meydanda bildiri dağıttı.

Göral, bildiri dağıttığı esnada kendisine yaklaşan bir yurttaş, “Bana da bildiri verebilir misiniz? Aileme götüreceğim. Anne ve babamı Yeşil Sol Parti’ye oy vermeleri için ikna ettim. Bizler oyumuzu Yeşil Sol Parti’ye vereceğiz” sözleriyle desteğini belirtti.

Kadınlar, yurttaşlara hem bildiri dağıttı hem de “Rengimiz, sözümüz, sesimiz, değişime olan inancımızla geliyoruz, tek adam rejimine mor mührümüzü vurmaya. Gelin kadınlar Yeşil Yol Parti ağacının altında buluşalım. Buradayız kadınlarla geliyoruz. Söyleyecek sözümüz, değiştirecek sözümüz var. Kadınlarla geliyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

HABER MERKEZİ

#Beşiktaşta #Mor #Çadır #standı #Değişime #olan #inancımızla #geliyoruz

EN SON EKLENENLER