Çelik’ten sonra Bahçeli de tehdit etti: Not alıyoruz

Binlerce depremzede çadırlara ulaşamazken Bahçeli halkı ‘not alıyoruz’ diyerek tehdit etti. Kılıçdaroğlu Bahçeli’ye ‘Tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın. Yardımları ulaştırın’ yanıtı verdi

Depremin üstünden iki hafta geçmesine rağmen binlerce depremzedeye çadır ulaşmadı. İktidar ortakları ise bu sorundan bahseden yurttaşları ‘Not alıyoruz’ diyerek tehdit etmeye devam ediyor.

Partisinin grup toplantısında gazetecileri ve dayanışma ağlarını hedef gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’i tekrar ederek ‘not alıyoruz’ diyerek halkı tehdit etti.

Bunun üstüne Bahçeli’ye Twitter hesabından yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Halka, defter tutuyoruz, not ediyoruz diye tehdit savuran beceriksizler! Şov yapmayı bırakın” diyerek deprem bölgesindeki eksiklikleri giderin çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu, depremin üstünden iki hafta geçmesine rağmen iktidarın çadırları halka ulaştıramadığını vurgulayarak “İnsanlar soğuk yüzünden az hasarlı evlerine dönmek zorunda kaldılar. Yardımları halka ulaştırın!” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin konuşması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada “not aldıklarını” belirterek “Siyaseti makul, medeni ve milli ilkelere müzahir yapmaktan aciz olanlar, temelsiz eleştirilerini yapmadan evvel aynaya bakmalıdır. Sırtında yumurta küfesi olmayanlar için ileri geri konuşmak maliyetsizdir. Hariçten gazel okumanın önünde de bir engel yoktur” dedi.

Ömer Çelik de aynı cümleleri kullanmıştı

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK sonrası parti genel merkezinde gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Çelik açıklamasında, “Yabancı arama kurtarma ekiplerinin ağzından gerçek olmayan pek çok olmayan beyan da yayıldı. Birtakım yayınlar sosyal medyada söz konusu oldu. Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaların parçası olmadık. Bunları not ediyoruz” demişti.

Çelik’in bu sözlerine yurttaşlar sert tepki göstermiş ve Kılıçdaroğlu Çelik’e; “Not etseniz ne yazar? Hepimiz tutuklanmaya hazırız. İyice not edin bunu” diye cevap vermişti.

HABER MERKEZİ

#Çelikten #sonra #Bahçeli #tehdit #etti #alıyoruz

EN SON EKLENENLER