Çewlîg mitingine çağrı: Gelin birlikte gücümüzü gösterelim

Çewlîg’te yarın yapılacak mitinge çağrı yapan Yeşil Sol Parti milletvekilleri adayları, ‘finale az’ kaldığını belirtti

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 9 Mayıs’ta (yarın) Çewlîg’te( Bingöl) Halkların Demokratik Partisi (HDP) il binası önünde saat 14.00’da miting gerçekleştiriyor. Mitinge, HDP Wan Milletvekili Sezai Temelli, Çewlîg Milletvekili Erdal Aydemir, Yeşil Sol Parti Çewlîg milletvekili adayları Cemille Turhallı Balsak, Ömer Faruk Hülakü, Faruk Aris konuşmacı olarak katılacak.

Güçlü ve moralliyiz

Kentin milletvekili adayları, Çewlîg halkını mitinge davet etti. Adaylardan Balsak, tarihi seçimlere sayılı günler kala heyecanın arttığını belirterek, “Biz halkımızla güçlüyüz ve bu gücümüzü de yarın Sezai Temelli’nin de katılımıyla gerçekleşecek mitingde daha güçlü bir şekilde göstereceğiz. Mitinge katılım bizi daha güçlü ve moralli kılacaktır. Bunun için yarın analarımızı, kadınları, gençleri ve tüm halkımızı mitinge davet ediyorum” dedi.

Bizi yalnız bırakmayın

Hülakü ise, “Seçimin son final evresine girmek üzereyiz. 9 Mayıs’ta parti binamızın önünde yapılacak halk buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayın” diye belirtti.

Aris de, “Seçim çalışmalarımızı ev ev, köy köy, ilçe ilçe yürütüyoruz. Yarın parti binamız önünde mitingimiz var. Halkımızın coşkusu, heyecanı bizi de heyecanlandırıyor. Yarın yapılacak halk buluşmasında da bu coşku ve heyecanı Çewlîg halkıyla zirveye taşımak istiyoruz” dedi.

ÇEWLÎG

#Çewlîg #mitingine #çağrı #Gelin #birlikte #gücümüzü #gösterelim

EN SON EKLENENLER