CHP adayını belirledi… Muharrem İnce’den ilk açıklama

CHP, cumhurbaşkanı adayını birazdan Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek törenle açıklayacak. Tören öncesi CHP milletvekilleri Türkiye Barolar Birliği’nin konferans salonunda toplandı. CHP’li vekiller oy birliği ile CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı adayı olarak belirledi. Toplantının ardından Ahmet Taner Kışlalı salonuna geçildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Kılıçdaroğlu’nun birazdan İnce’nin adını açıklaması bekleniyor.

MUHARREM İNCE’DEN ‘İNCE’ MESAJ

Muharrem İnce TBB’de yapılan toplantı çıkışında gazetecilere, “Genel Başkan’ın ağzından çıktığı andan itibaren istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Ben size dün mesajı vermiştim. “Zamanı gelince her şey güzel olacak” demiştim. “Gel-ince” idi o. Genel Başkanımız açıklayana kadar bekleyin.” dedi.

CHP örgütlerine giden talimatla örgütlerin günlerdir bugün için çalıştığı ve törenin oldukça “coşkulu’’ olacağı belirtildi. Adayla ilgili bir slayt gösteriminin yapılacağı salonda, adayın posterlerinin de hazır edildiği öğrenildi.

“BİZ HAZIRIZ…”

Adaylığına kesin gözüyle bakılan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, sabah saatlerinde sosyal meday hesabından ailesi ile çekildiği özçekimi “Biz hazırız” notuyla paylaştı.

Fotoğrafta Muharrem İnce’nin yanında eşi Ülkü İnce, oğlu Salih Arda İnce ve gelini İdil Göknil İnce yer aldı.

CHP’Lİ VEKİLLER İNCE İÇİN TOPLANDI

CHP milletvekilleri Türkiye Barolar Birliği’nde topladı. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, salondan “Tüm CHP milletvekilleri Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye imza vermek üzere Türkiye Barolar Birliği salonundayız” notuyla fotoğraf paylaştı.

EN SON EKLENENLER