CHP’den YSK’ye ziyaret: Oyları takip etmeye devam ediyoruz, görevimizin başındayız

YSK’yi ziyaret eden CHP heyeti adına konuşan Muharrem Erkek, ‘Oyları ciddi bir şekilde takip etmeye devam ediyoruz. Seçim sonucu kesinleşene kadar biz CHP ve Millet İttifakı olarak görevimizin başındayız’ dedi

Türkiye ve Kurdistan’da milyonlarca yurttaşın oy kullandığı Cumhurbaşkanı ve genel seçimi için oy sayım işlemi dün gece geç saatlere kadar devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Muharrem Erkek ile Grup Başkanvekili Engin Özkoç bu sabah saatlerinde karşı Yüksek Seçim Kurulu’nu (YSK) ziyaret etti.

Görevimizin başındayız

Ziyaretin ardından açıklama yapan Erkek, “Önemli olan sandıktan çıkan seçmenin iradesinin eksiksiz yansımadır. Yurt içinde ve yurt dışında tüm oyların sağlık bir şekilde sayılıp sisteme girmesidir. Oyları ciddi bir şekilde takip etmeye devam ediyoruz. Yurt dışı oyları sayımı yoğun bir şekilde devam ediyor ve daha zaman alacak gibi de duruyor. Buradan ayrıldıktan sonra orayı da ziyaret edeceğiz. Orada da milletvekillerimiz, görevlilerimiz görev yapıyorlar. Seçim sonucu kesinleşene kadar biz CHP ve Millet İttifakı olarak görevimizin başındayız” dedi.

ANKARA

#CHPden #YSKye #ziyaret #Oyları #takip #etmeye #devam #ediyoruz #görevimizin #başındayız

EN SON EKLENENLER