Demirtaş: Beni ben yapan HDP’dir

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sanal medya hesabından paylaştığı video ve mesajda 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekilerek, Demirtaş’ın daha önceki bir konuşmasına yer verildi

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Demirtaş, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda seçimlere dikkat çekti ve önceki gün Türkiye İşçisi Partisi ( TİP) milletvekili Ahmet Şık’ın bir seçmenle yaptığı konuşmada “HDP’den Selahattin Demirtaş’ı çıkarırsan bir şey kalmaz” sözlerine atıf yaptı. Demirtaş paylaşımında eski konuşmalarından bir video da paylaşıldı.

Halkımıza zafer sözümüz var

Demirtaş mesajında “Seçime 14 gün var. Kim ne derse desin, dikkatimizi asla dağıtmadan işimize bakalım. Halkımıza zafer sözümüz var, önce bunu yerine getirelim” ifadelerine yer verdi.

Beni ben yapan HDP’dir

“Ve Selahattin’den HDP’yi çıkarsan geriye pek bir şey kalmaz” sözünün altında ise Demirtaş’ın HDP’nin fikriyatını anlattığı ve ‘Beni ben yapan HDP’dir’ sözlerinin yer aldığı video paylaşıldı.

HABER MERKEZİ


#Demirtaş #Beni #ben #yapan #HDPdir

EN SON EKLENENLER