Deprem bölgesinde halka çağrı: Müşahit olun, sandıkları koruyalım

Deprem bölgesinde seçim koordinasyon üyeleri, sandık güvenliği için ‘müşahit ol’ çağrısı yaptı

Sarsıcı depremin ağır yıkıma neden olduğu kentlerde onbinlerce kişi yaşamını yitirdi, yüzbinlerce kişi göç etmek zorunda kaldı. Hareketli seçmene dönen Mereş ve Dîlok’da yurttaşlar, seçim güvenliği kaygısı yaşıyor.

MA’dan Rukiye Adıgüzel’e konuşan Dîlok Seçim Koordinasyonu’ndan Sabri Yıldız ve Mereş Seçim Koordinasyonu’ndan Beybun Aslan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde sandığa sahip çıkma çağrısında bulundu.

Seçimlerin önemine vurgu yapan Sabri Yıldız, önümüzdeki yüzyılın kaderini belirleyeceğini ve rejim değişikliği için önemli bir adım olduğunu söyledi. Yıldız, bu nedenle tüm muhalif kesimlerin sandık güvenliği noktasında bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sandıklara çağrı

Mereş Seçim Koordinasyonu’ndan Beybun Aslan ise, ülkede ciddi bir tahribat yaratan iktidara karşı oy kullanılması çağrısı yaparak, “Bu bir hesap sorma seçimidir. AKP’nin esaretinden kurtulmak için, iktidarı geriletmek için, ayrımcılığa, eşitsizliğe son vermek için 14 Mayıs’ta seçimlere gidiyoruz. 14 Mayıs bunun için çok önemli. Yeni yaşamı inşa etmek için 14 Mayıs’ta sandıklara gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Müşahit ol kampanyası

Mereş’te köy köy, mahalle mahalle seçim çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Aslan, sandıkların kurulduğu her alanda sandık güvenliği noktasında önlemler alınacağını belirtti. Hukukçuların da seçim günü sahada olacağını söyleyen Aslan, “Sandık güvenliği bizler için çok önemli. Geçmiş seçimlerden de hatırlayacak olursak, birçok oyunlar oynandı. Birçok sahte evraklar konuldu. Hazır basılmış pusulalar ortaya çıktı. Bizde bunun güvenliği için tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sandıkları korumak için Müşahit olunmalı ” dedi.

MEREŞ

#Deprem #bölgesinde #halka #çağrı #Müşahit #olun #sandıkları #koruyalım

EN SON EKLENENLER