Dersim’de Yeşil Sol Parti bürosu açıldı: Beraber başaracağız, beraber değiştireceğiz

Yeşil Sol Parti, Dersim merkezde seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi

Yeşil Sol Parti’nin seçim çalışmaları kapsamında Dersim’de büro açılışı gerçekleştirildi. Sanat Sokağı’nda yapılan açılışa, HDP Dersim Milletvekili Alican Önlü, Yeşil Sol Parti Dersim Adayı Ayten Kordu, Yeşil Sol Parti Xarpet Milletvekili Adayı Nurşat Yeşil, Emek ve Özgürlük İttifakı temsilcileri ile halk katıldı.

Açılışta birlik ve beraberliğin seçim sonuçlarında etkili olacağı vurgulandı.

Burada konuşan Nurşat Yeşil, “Çok uzun bir yoldan geliyoruz. Önümüzde de uzun mücadeleci bir yol var. 14 Mayıs özgürlükten, barıştan yana olan bütün kesimlerin büyük bir zafere uyanacağı sabah olacak. Tüm kadınların tüm direnenlerin açtığı bu yolda ilerleyeceğiz. Hepimize başarılar” dedi.

Yeşil Sol Parti Dersim Milletvekili Adayı Ayten Kordu açılış konuşmasında birleşik mücadele ve dayanışma karşısında hiçbir gücün durmayacağını belirtti.

Seçimlerde dayanışmanın ve birlikteliğin önemine dikkat çeken Kordu, “Dersim halkına da Dersim kadınlarına da güveniyorum. Elbette ki, bunu tek başıma yapmayacağım. Buradaki kadın arkadaşlarımla, buradaki yoldaşlarımla, halkımla, bileşenimizle, sosyalistlerle beraber yol yürüyeceğiz. Beraber başaracağız, beraber değiştireceğiz, hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

DERSİM

#Dersimde #Yeşil #Sol #Parti #bürosu #açıldı #Beraber #başaracağız #beraber #değiştireceğiz

EN SON EKLENENLER