Erdoğan Demirtaşı hedef aldı, kitlesi ‘Selo’ya idam’ sloganları attı

Balkon konuşmasında Erdoğan yine Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı. Erdoğan konuşurken kitlesi ‘Selo’ya idam’ sloganı attı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin kesin olmayan seçim sonuçlarına göre yeniden cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda balkon konuşması yaptı.

Balkon konuşmasında Erdoğan yine Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı. Erdoğan konuşurken kitle ‘Selo’ya idam’ sloganı attı.

Montaj video üzerinden muhalefeti hedef alan Erdoğan’ın ilgili kısımdaki sözleri şöyle: “Kandildekilerle birlikte haydi diyebilirsiniz ama bu millet tutmuyor. Yutmadı 17 vekil düşmüş durumda.

Ne diyordu? Selo’yu dışarı çıkarmak istiyorsanız oyu bana vereceksiniz diyordu. Benim sevgili milletim ne dedi? Milletim iyi biliyor… Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bu terörist Selo’dur. Hak ve hukukun egemen olduğu Türkiye’de sen 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan Selo’yu istediğin gibi dışarı çıkaramazsın. Bizim iktidarımızda böyle bir şeyin gerçekleşmesi mümkün değildir. Bizim iktidarımızda adalet, mülkün esasıdır! Bu değiştirilemez!”

HABER MERKEZİ

#Erdoğan #Demirtaşı #hedef #aldı #kitlesi #Seloya #idam #sloganları #attı

EN SON EKLENENLER