Erdoğan Kılıçdaroğlu ve muhalefeti hedef aldı: Bunlar LGBT’ci

Erdoğan, İstanbul’daki evinin önünde yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nu da hedef alarak, ‘CHP, bay bay bay Kemal’e hesap soracaktır’ derken muhalefet için ‘Bunlar LGBT’ci’ dedi

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının gelmesinin ardından, İstanbul Kısıklı’daki evinin önünde toplanan AKP’lilere seslendi. Konuşmasında seçim zaferini ilan eden Erdoğan, Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef aldı. Erdoğan ayrıca diğer muhalefet partilerini de hedef alarak LGBT söylemini yineledi.

CHP, HDP, İYİ Parti LGBT’ci

Tüm muhalefet partilerini hedef alan Erdoğan kalabalığa şöyle seslendi: “Bu CHP, HDP, İYİ Parti o yanındaki bazı ufaklıklar var LGBT’ci midir? AK Parti’ye, MHP’ye Cumhur İttifakı’nın diğer üyelerine LBGT sızabilir mi? Bizde aile kutsaldır aileye kimse dil uzatamaz. Kadına şiddet bizde yasak haramdır. Buna kimse tevessül edemez ümüğünü sıkarız. Şimdi Ankara’ya yola çıkıyoruz. Bu feda bir değişiklik yapıyoruz balkon konuşmasını Külliye’de yapacağız. Bu vesileyle depremzede kardeşlerime 11 vilayette hepsine çok teşekkür ediyorum. Söylediğim gibi inşallah 1 yıl içinde de kalıcı konutları halledeceğiz.”

HABER MERKEZİ

#Erdoğan #Kılıçdaroğlu #muhalefeti #hedef #aldı #Bunlar #LGBTci

EN SON EKLENENLER