Erdoğan’ın Mêrdîn mitingi için valilikten kayyuma talimat

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mêrdîn’de gerçekleştireceği miting için Valilik Özel Kalem Müdürlüğü, kayyum yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği mesajda, araç ve şoför temin edilmesini istedi

AKP’li Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mêrdîn’de 10 Mayıs’ta gerçekleştireceği miting için Mardin Valiliği ile kayyum yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, harekete geçti. Kayyım yönetimindeki Mêrdîn Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarına, Mardin Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından gönderilen mesajla araç ve şoför eksiği olduğu belirtilerek, belediyede çalışan şoförlerin Erdoğan’ın mitingi için hazır edilmesi istendi. Gönderilen mesajda, aynı zamanda mitinge taşıma yapmak için ihtiyaç duyulacak binek araçların da hazır edilmesi istenirken, özellikle otomatik vitesli araçların hazır edilmesinin istenmesi dikkat çekti.

Valilik Özel Kalem Müdürlüğü tarafından gönderilen mesajda şunlara yer verildi: “Değerli daire Başkanlarımız öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum. Malumunuz Sayın cumhurbaşkanımızın ilimize ziyaretleri olacaktır. Bu nedenle tüm kurumlardan ve çevre illerden araç tedarik etmekteyiz. Bu araçlarda görev yapacak şoför eksiğimiz vardır. Binek araç şoförlüğü yapabilecek personele ihtiyacımız duymaktayız. Bu nedenle idarenizdeki bu personelleri Pazar sabah program bitimine kadar Destek Hizmetleri Saha Amirliğinde görevlendirmeniz uygun olacaktır. Ayrıca hafta sonundan itibaren öncelik otomatik vitesler olmak üzere binek araç ihtiyacımız dahilinde talep edilecektir. Bu konuda göstereceğiniz yardımlar adına şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.”

Kayyum milyonlar harcamıştı

Mêrdîn Büyükşehir Belediyesi’nin kayyum yönetiminde olduğu önceki yıllarda da Erdoğan’ın mitingi için araç kiralaması yaptığı ve Erdoğan’ın mitinglerine milyonlarca lira harcama yaptığı ortaya çıkmıştı. Erdoğan’ın mitingi için önceki kayyum döneminde 1 milyon 252 bin TL değerinde araç kiralaması yapmış, yüzbinlerce lira değerinde yemek harcaması yapmıştı. Kayyım yönetimi aynı zamanda Erdoğan’ın mitingi ile Bakanların ziyaretleri için de 600 bin TL değerinde hediye alımı yapmıştı.

HABER MERKEZİ

#Erdoğanın #Mêrdîn #mitingi #için #valilikten #kayyuma #talimat

EN SON EKLENENLER