Erdoğan’ın mitingi için kenti kapattılar

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mitingi nedeniyle Êlih’te ana cadde ve sokaklar kapatıldı. Kamu kuruluşlarına Erdoğan resimleri asıldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün Êlih’te (Batman) düzenleyeceği miting öncesi kent ablukaya alındı. Kentin tüm cadde ve sokakları, zırhlı araçlar ve bariyerlerle kapatıldı. Her sokak başına onlarca polis konumlandırıldı. AKP İl Başkanlığı tarafından Erdoğan’ın geçeceği güzergahta bulunan resmi kurumlar ve birçok binaya Erdoğan’ın fotoğrafları asıldı.

Kayyumdan mesaj

Erdoğan’ın katılacağı mitingin kalabalık geçmesi için de günlerdir tüm resmi kurumlar seferber olmuş durumda. Memurların mitinge katılması zorunlu kılınırken, kırsal mahallelerdeki korucular da sabahın erken saatlerinde minibüslerle kent merkezine taşındı.

Aynı zamanda Batman Havalimanı bölgesinde, farklı kentlerden miting için getirilen insanları taşıyan yüzlerce otobüs dikkat çekti.

Kayyum yönetimdeki Êlih Belediyesi ise, Batman Havalimanı yolunda bulunan ve yıllardır bozuk olan kaldırımları onardı ve belediye bünyesindeki sporculara da sivil kıyafetleriyle mitinge katılmalarını zorunlu kıldı.

ÊLİÎH

#Erdoğanın #mitingi #için #kenti #kapattılar

EN SON EKLENENLER