Erdoğan’ın mitinginde Sinan Ateş protestosu

Erdoğan’ın Bursa’da düzenlediği mitingde, uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’le ilgili pankart açıldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün Bursa’da düzenlediği mitingde, Ankara’da 30 Aralık 2022 günü uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’le ilgili pankart açıldı. Polis, açılan pankartları indirdi.

Mitingine katılan Sinan Ateş’in yakınları, katillerin bulunması için çağrı yaptı. Ateş’in yakınları “Sinan için adalet” sloganı atarak seslerini Erdoğan’a duyurmaya çalıştı. Ayrıca alandaki bazı kişiler de Sinan Ateş yazılı bez pankartlar taşıdı.

Ateş’in yakınları olduğu belirtilen bir grubun taşıdığı ‘Sinan Ateş için adalet’ yazılı pankart ise polis müdahalesiyle karşılaştı.

Erdoğan, Sinan Ateş cinayetiyle alakalı olarak, aradan geçen yaklaşık bir aya rağmen henüz açıklama yapmadı. Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı AKP’li Bülent Arınç, konu hakkında “Sayın Cumhurbaşkanımızın yakınlarından aldığım bilgiye göre bu hadiseden fevkalade üzülmüş, ‘Bunu araştırıp bulacaksınız, bana sonucunu getireceksiniz’ demiş” açıklamasını yapmıştı.

HABER MERKEZİ

#Erdoğanın #mitinginde #Sinan #Ateş #protestosu

EN SON EKLENENLER