Gençler Kadıköy’de pedal çevirdi

Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda bisiklet sürme etkinliğinde konuşan Yeşil Sol Parti İstanbul adayı Dağ, gençlere seslenerek, ‘Bize dayatılan betonlaşmış şehirlerde yaşamaya karşı, yoksulluğa karşı Yeşil Sol Parti’de buluşuyoruz’ dedi

Yeşil Sol ve Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), “Pedallar çevrilecek, Yeşil Sol gelecek” şiarıyla Kadıköy’de bulunan Yoğurtçu Parkı’nda bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirdi. Bisikletlerin renkli balonlarla süslendiği etkinliğe birçok gencin bisikletiyle hazır bulunduğu görüldü. Ayrıca etkinliğe Yeşil Sol Parti İstanbul milletvekili adayı Dersim Dağ destek verdi.

Ekolojik bir yaşam

Burada söz alan Dağ, ekolojik bir yaşam için pedal çevirdiklerini dile getirdi. Dağ devamla, “Aynı zamanda eşitlik, özgürlük, demokrasi ve adalet için de Yeşil Sol Parti’de buluşuyoruz” dedi. Bütün gençleri 14 Mayıs’ta Yeşil Sol Parti’ye oy verme çağrısında bulunan Dağ, “Bugün bize dayatılan betonlaşmış şehirlerde yaşamaya karşı, yoksulluğa karşı Yeşil Sol Parti’de buluşuyoruz. Ve diyoruz ki, eğer bu düzenden ve sistemden rahatsızsan, sende gel Yeşil Sol Parti’ye oy ver. Unutma senin, benim, bizim oyumuzla değişecek. Gençlerin oyuyla değişecek” şeklinde konuştu.

Yanlarında getirdikleri hoparlör ile müzik açan gençler, parkın içinde pedal çevirdikten sonra etkinliği sonlandırdı.

HABER MERKEZİ

#Gençler #Kadıköyde #pedal #çevirdi

EN SON EKLENENLER