HDP ve Yeşil Sol Parti’den bayram mesajı: Özgürlük ve barış getirsin

HDP Eş Genel Başkanları ve Yeşil Sol Parti Eşsözcüleri Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladıkları mesajda, bayramın eşitlik, özgürlük ve barış getirmesini dilediler

Kurban Bayramı dolayısıyla Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Yeşiller Sol ve Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Eşsözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar ve İbrahim Akın mesaj yayınladı.

Özgür bir dünya mücadele gerekçemiz

Eş Genel Başkanları ve Eşsözcüler mesajlarında, ülkede çok yönlü krizler yaşandığına vurgu yaparak şunları belirtti: “Ne yazık ki büyük toplumsal sorunların, derinleşen ekonomik ve siyasi krizlerin, yoksulluğun, eşitsizliğin ve başta Kürt halkı olmak üzere topluma yönelik çok yönlü saldırıların gölgesinde Kurban Bayramını karşılıyoruz. Ancak bayramları gerçek anlamlarına kavuşturabilir; dayanışma, paylaşma ve özgürleşme esaslarına dayalı toplumsal varoluşumuzu yeniden yaratabiliriz. Hayalini kurduğumuz savaşsız, sömürüsüz ve özgür yaşamı yaratmak mücadele gerekçemizdir.

Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın eşitlik, özgürlük ve barış getirmesini diliyoruz. Halkımızın ve Ortadoğu halklarının bayramı kutlu olsun.”

ANKARA

#HDP #Yeşil #Sol #Partiden #bayram #mesajı #Özgürlük #barış #getirsin

EN SON EKLENENLER