İstanbul’da dört ilçede seçim sonuçlarına itiraz

İstanbul’da Beşiktaş, Bahçelievler, Şile ve Çatalca’da seçim sonuçlarına itiraz edildi

Milyonlarca yurttaşın sandık başına gittiği Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerim oy sayım işlemleri birçok yerde henüz devam derken, itirazlar da devam ediyor. İstanbul’da çeşitli nedenlerle AKP, CHP ve İyi Parti Şile, Bahçelievler, Çatalca ve Beşiktaş ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz etti.

AKP’liler itiraz etti

Şile’de AKP temsilcileri, ilçe seçim kuruluna başvurarak, 7 sandık için sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu, parti temsilcilerinin itirazını gerekçeleri değerlendirerek karara bağlayacak.

Bahçelievler’de de seçim sonucuna itiraz edildi. İYİ Parti temsilcileri, Bahçelievler’de ilçe seçim kuruluna başvurarak 12 sandık için sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu, parti temsilcilerinin itirazını gerekçeleri değerlendirerek karara bağlayacak.

AKP ve CHP’liler itiraz etti

Çatalca’da AKP ve CHP temsilcileri, ilçe seçim kuruluna başvurarak 13 sandık için sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu, parti temsilcilerinin itirazını, gerekçeleri değerlendirerek karara bağlayacak. Yine Beşiktaş ilçesinde seçim sonuçlarına itiraz edildi. AKP ve CHP temsilcileri, İlçe Seçim Kuruluna başvurarak 1369 numaralı sandık için sonuçlara itiraz etti.

İlçe Seçim Kurulu, parti temsilcilerinin itirazını, gerekçeleri değerlendirerek karara bağlayacak.

HABER MERKEZİ

#İstanbulda #dört #ilçede #seçim #sonuçlarına #itiraz

EN SON EKLENENLER