Karamollaoğlu: Verdiğimiz sözün arkasındayız!’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Halkımız müsterih olsun! Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız!’ ded

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’ndan ayrılması sonrası Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adayı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu reddederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’a çağrı yaptı.

Parti Merkez Yürütme Kurulu’nu (MYK) toplayan Kılıçdaroğlu, Akşener’e videolu yanıtında “Halil İbrahim sofrası” vurgusu yaparak, tüm renklerin sofraya katılmasının önemine vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu’dan sonra bir açıklama da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dan geldi. Verdikleri sözün arkasında olduklarını vurgulayan Karamollaoğlu, Twitter hesabından “Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız; aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz!” başlığıyla şu açıklamayı yaptı: “Aziz milletimizin problemlerine çözüm olmak adına, yine aziz milletimizin teşviki ve desteği ile çıktığımız bu toplu yolculuğu bugüne dek büyük bir kararlılıkla sürdürdük. Millet İttifakı olarak, özellikle son bir buçuk yıldır her konuda beraberce çalışıp, ortak akıl ve istişare ile bir çok konuda uzlaşmaya vardık.

Yolumuza devam ediyoruz

Dün gerçekleştirdiğimiz son toplantımızda, genel başkanların her birinin altına imza atmasının ardından kamuoyu ile paylaşılan ortak metnimizden de anlaşılacağı üzere; 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlaşıya ulaştık.

Bu minvalde; toplantımızda sözleştiğimiz gibi 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partimizin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz.

Halkımız müsterih olsun! Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız! Aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.”

HABER MERKEZİ

#Karamollaoğlu #Verdiğimiz #sözün #arkasındayız

EN SON EKLENENLER