Kartal’da büro açılışı: Kötülük düzenini sandığa gömeceğiz

Kartal’da seçim bürosu açılışında konuşan Yeşil Sol Parti adayı Çiçek, ‘Bu düzene son vermek için her şeyi yapacağız. Zulüm imparatorlukları çöktü, bunlar da yenilecek’ dedi

 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Marmara Bölgesi’nin seçim turu kapsamında İstanbul’un Kartal ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. İlçe girişinde kitlesel karşılanan Yeşil Sol Parti adayları, konvoy halinde halkı selamlayarak, Hürriyet Mahallesi’ne geldi. Burada halaya duran gençler ve kadınlar, adayları zılgıtlar ve alkışlarla karşıladı.

Büro açılışı öncesi konuşan Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Pervin Tunbul, kadınları ve gençleri Kürtçe selamlayarak, “Jin jiyan azadî” sloganı dünyanın dört bir yanında yankılanan kadınların 14 Mayıs’ta iktidarı göndereceklerini söyledi. Tunbul, Kürt halkı, Alevileri inkar edenlerin halk tarafından kabul görmeyeceğini ifade etti.

Kötülük düzeni 14 Mayıs’ta gidecek

Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Cengiz Çiçek, direnerek mücadeleyi bu günlere getirdiklerin ifade ederek, 14 Mayıs’ta da iktidarı göndereceklerini söyledi. İktidarın zulmüne karşı direnişi yükselteceklerini dile getiren Çiçek, “Bu halkın başına bela olanları, tarihin çöp sepetine göndereceğiz. Aklımızla, vicdanımızla, değerlerimizle dalga geçen bir iktidarla karşı karşıyayız. Bir kötülük düzeni ile karşı karşıyayız. Bu kötülük düzenini 14 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz” dedi.

‘Bunlar da yenilecek’

Çiçek devamında şunları söyledi: Gece gündüz çalışacağız. İlkemiz şu; yorulurken dinleneceğiz. Bu hırsızların oylarımızı çalmasına izin vermeyeceğiz. Bizler sadece seçmen değiliz, bedel ödeyenleriz. Her gün her kapıyı çalacağız, her eve gideceğiz. Birlik ve beraberlik içinde bu düzene son vermek için her şeyi yapacağız. Zulüm imparatorlukları çöktü, bunlar da yenilecek.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ

#Kartalda #büro #açılışı #Kötülük #düzenini #sandığa #gömeceğiz

EN SON EKLENENLER