Kılıçdaroğlu Trabzon’da: Ayrımcılığa son vereceğiz

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem imamoğlu ile birlikte Trabzon’da konuştu: Ayrımcılığa son vereceğim

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet Buluşmaları’ kapsamında bugün Trabzon’da. Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da eşlik etti.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen mitingde, Kılıçdaroğlu’ndan önce Ekrem İmamoğlu kürsüye çıktı. ‘Bugün burada tarih yazacağız” diyen İmamoğlu, “burada Ekrem kardeşiniz, Ekrem oğlunuz var. Bugün burada tevazu sahibi bir iktidar için buradayız” dedi.

Erdoğan’a gönderme

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tartışma yaratan elden para dağıtma görüntülerine gönderme yaptı ve “Ben çocuklara diyorum ki bu şekilde para dağıtandan para alınmaz. Parayı göstermek ayıptır. Milletin cebinde gösterecek para bırakmadılar.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesinden dolayı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden İmamoğlu “Fatih’in fethettiği Trabzon’da doğdum, Fatih’in fethettiği İstanbul’la belediye başkanı oldum” dedi.

Ayrımcılığa son vereceğiz

İmamoğlu tarafından kürsüye davet edilen Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasına “Ayrımcılığa son vereceğim, söz veriyorum” diye başladı ve şöyle konuştu:

“Bu ülkenin birleşmeye ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Söz veriyorum söz. Türkiye’ye söz, Trabzon’a söz bu ayrımcılığı bitireceğiz. Güzel Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Bu coğrafyada hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye inşa edeceğiz.”

TRABZON

#Kılıçdaroğlu #Trabzonda #Ayrımcılığa #son #vereceğiz

EN SON EKLENENLER