Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan ve Soylu’ya cevap: Bay Kemal çıktığı yoldan asla dönmez

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter’dan yaptığı paylaşımla Erdoğan ve Soylu’nun ‘darbe’ imalarına tepki gösterdi: Bay Kemal çıktığı yoldan asla dönmez

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’dan paylaştığı video ile AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun darbe imaları ve tehdit içerikli açıklamalarına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu video ile paylaştığı mesajında ‘Bay Kemal çıktığı yoldan asla dönmez. Milletimiz için, milletimizle birlikte. Allah yardımcımız olsun” notunu düştü.

Paylaşılan videoda ise Kılıçdaroğlu’nun Cengiz, Limak ve Kolin’in de yer aldığı beşli gurubu eleştirdiği ve paramiliter güçlere karşı ‘direneceğini’ söylediği konuşması yer aldı.

Kılıçdaroğlu bu konuşmayı SADAT tehdidine karşın yapmış, konuşmasında vasiyet olarak 418 milyar doları geri alacağını vurgulamıştı.

Erdoğan’ın söylemi

Türkiye 14 Mayıs Pazar günü seçime gidiyor. 21 yıldır Türkiye’yi yöneten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan çoğu ankete göre Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerisinde.

Dün Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na “Millet size ülkesini teslim etmez” demiş bugün ise 15 Temmuz vurgusu ile ‘Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız.’ paylaşımı yapmıştı.

HABER MERKEZİ


#Kılıçdaroğlundan #Erdoğan #Soyluya #cevap #Bay #Kemal #çıktığı #yoldan #asla #dönmez

EN SON EKLENENLER