Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Türkiye’yi dilenciye çeviren Erdoğan’dır

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın İMF ile görüştüler sözlerine yanıt vererek ‘İMF ile görüşmüyoruz. Türkiye’yi dilenciye çeviren Erdoğan’ dedi

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Otel kapılarında IMF ile görüşmeler yaptılar” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a, yanıt verdi.

“IMF ile görüşmüyoruz. İktidarımızda IMF’ye de tefecilere de başvurma niyetimiz yok” diye Kılıçdaroğlu, “Türkiye’yi dilenciye çeviren Erdoğan. Bütün bunları düzelteceğiz” dedi.

Murat Yetkin’e konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Dilin kemiği yok. Dertleri Türkiye’ye yatırım getirmek değil, doları nasıl tutacakları. Benim ABD’de, İngiltere’de ne yaptığım, kimlerle görüştüğüm belli. Büyükelçiler haberli, ayrıca mutlaka bizi takip edenler, peşime taktıkları derin devlet elemanları da biliyordur. Biz faizle para istemiyoruz, yatırım, temiz para gelsin diye çalışıyoruz.

Bizi de kendileri gibi sanıyorlar. Para gelsin de nereden gelirse gelsin anlayışındalar. Türkiye Mann Adası değil. Uyuşturucu baronlarına, kaçakçılara af çıkardılar, kapıları açtılar. Türkiye’yi kara para cenneti haline getirdiler. Günay Amerika’da uyuşturucu taşıyan gemiler yakalanıyor, dünyanın her yerinden mafyalar Türkiye’nin sokaklarında çatışıyor, iktidarsa seyirci, çünkü o paraya gebe. Bunlara son vereceğiz.”

İSTANBUL

#Kılıçdaroğlundan #Erdoğana #yanıt #Türkiyeyi #dilenciye #çeviren #Erdoğandır

EN SON EKLENENLER