Oğan’ın eski danışması pazarlığı doğruladı: ‘Bakanlıklarımız olur’ dedi

Sinan Oğan’ın istifa eden danışmanı Hilal Gül, pazarlık iddialarını doğruladı: Oğan ‘Farklı imkanlarımız olur, bakanlıklarımız ve müdürlüklerimiz olur’ dedi

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan hakkında tartışmalar devam ediyor.

Muhalefet Oğan‘ın bir pazarlık sonrası Erdoğan’a destek açıklaması yaptığı konusunda hemfikir.

Seçimlerden kısa bir süre önce istifa eden Oğan’ın danışmanı Hilal Gül, kişisel bloğunda Oğan’la çalıştığı zamanlara dair açıklamalarda pazarlık iddialarını doğruladı.

‘Vardır Bir Planı (!)’ başlıklı yazısında Gül, Oğan’ın Erdoğan’ın seçilmesine ilişkin “Farklı imkanlarımız olur, bakanlıklarımız ve müdürlüklerimiz olur” dediğini söyledi.

Psikolojimizi bozdu

Gül, Oğan’ın beraber çalıştığı insanlara psikolojik şiddet uyguladığını ifade ederek, “Çalışma şartları zordu, bize sürekli mobbing uyguluyordu demeyeceğim. Çünkü yaptığı şey mobbing değildi. İnsanlara karşı tutumunu, ettiği hakaretleri, psikolojik şiddeti mobbingle açıklamak hafif kaçacaktır. İnsanların özgüvenini yerle bir eden tutumu herkesin psikolojisini alt üst etti. Ben burada işe başladıktan yaklaşık 2-3 ay sonra çarpıntı ve ritim bozukluğu yaşamaya başladım” dedi.

Pazarlık iddialarını doğruladı

Gül, sözlerinin devamında geçtiğimiz günlerde Oğan’ın söylediği “Farklı imkanlarımız olur, bakanlıklarımız ve müdürlüklerimiz olur” ifadelerini doğrulayarak, “Kendisi bizlere de ‘Bakanlıklarımız, müdürlüklerimiz olur farklı imkânlarımız olur’ demiştir. Ancak kendi sözleri ile ona muhalefet eden bir kişi bile olsa buna tahammül edemeyen Sn. Oğan, Alperen İnce ve Milliyetçi Odak’ı her defasında yalanlarıyla hedef göstermiş ve en son Fatih Altaylı’da yine bu konudan mağduriyet yaratarak ‘Bizi linçliyorlar’ diyerek geçiştirmeye çalışmıştır” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

#Oğanın #eski #danışması #pazarlığı #doğruladı #Bakanlıklarımız #olur #dedi

EN SON EKLENENLER