Oy kullanma işlemleri bitti: Sandıkları ve oyları koruyun

Saat 17:00 itibariyle biten oy kullanma işlemleri için açıklama yapan Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri ile HDP Eş Genel Başkanları ‘sandıkları ve oyları koruyun’ çağrısı yaptı

Rekor oyla katılımın sağlandığı belirtilen 2023 seçimlerinde oy kullanma işlemleri saat 17:00 itibariyle sona erdi. Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri ile HDP Eş Genel Başkanları, sandıklar kapandıktan sonra “sandıkları ve oyları koruyun” çağrısı yaptı.

Tarihi zaferin eşiğindeyiz

Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar: “Değerli kadınlar ve gençler, Cumhuriyetin demokratikleşmesi, barışçıl ve eşit bir ülkenin inşası için sandıklara, oylara, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkalım. Tarihi zaferin eşiğindeyiz. Mutlaka kazanacağız. Birlikte değiştireceğiz.”

Oy torbalarına sahip çıkıyoruz

Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü İbrahim Akın: “Binbir emek vererek büyüttüğümüz demokrasi mücadelesini 14 Mayıs zaferiyle taçlandırmak için her birimizin temel sorumluluğu sandıkları ve oyları korumak, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkıyoruz Demokratik Cumhuriyet için Birlikte Değiştireceğiz!”

Kullandığımız oyu koruyalım

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: “Sevgili arkadaşlar, Genç, kadın, emekçi demeden binler olarak büyük emekle çalıştığımız seçimi zafere dönüştürmek için tek bir oyumuzun bile heba olmamasını sağlamalıyız. Oylarımıza sahip çıkmak için kullandığıımız oyu koruyalım, oy torbalarına sahip çıkalım.”

Mutlaka kazanacağız!

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar: “Değerli arkadaşlar, demokratik dönüşüm ve kalıcı barış için çıktığımız bu yolda son bir işimiz kaldı. Bu saat itibariyle sandıkları ve oyları koruyor, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkıyoruz. Mutlaka kazanacağız! Birlikte Değiştireceğiz!.”

HABER MERKEZİ

#kullanma #işlemleri #bitti #Sandıkları #oyları #koruyun

EN SON EKLENENLER