Oyuncu Caner Cindoruk’tan AKP’li Çelik’e: Beni de not edin

Deprem sonrası iktidarın tehditkâr açıklamalarına oyuncu Caner Cindoruk da isyan etti. Cindoruk AKP’li Ömer Çelik’i alıntılayarak ‘Yazıklar olsun size, beni de not edin’ dedi

Mereş merkezli depremlerden sonra iktidar cephesinden gelen ilk açıklamalar halkı ve yürütülen dayanışmayı tehdit eder biçimde gelişti. AFAD’ın deprem anında yeterli yardım sağlamaması halkın tepkisini çekmiş ve enkaz başında bekleyen yurttaşlar ‘ses var devlet yok’ demişti.

Devlet kurumlarının yetersizliğini eleştiren halkı iktidar yaptığı her açıklamada tehdit etti. Depremden sonra konuşan Erdoğan ‘Zamanı gelince adım atacağız diyerek’ eleştirileri hedef almıştı.

Erdoğan’dan sonra AKP kurmayları da halkı tehdit eden açıklamalara imza attı.

Son olarak konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Ömer Çelik’in “Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaları parçası olmadık. Bunları not ediyoruz” sözleri kamuoyunun tepkisini çekti.

Çelik’in, “sözlerine tepki gösteren Cindoruk ‘Neyi not ediyorsunuz hemşehrim ‘ diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Neyi not ediyorsunuz hemşehrim? İnsanların acısını görmezden geliyorsunuz, öfkelerine öfkeyle, parmak sallayarak, hakaretler ederek karşılık veriyorsunuz? Yazıklar olsun size hemşehrim… Beni de not edin…”

HABER MERKEZİ

#Oyuncu #Caner #Cindoruktan #AKPli #Çelike #Beni #edin

EN SON EKLENENLER