Qers merkezde Yeşil Sol Parti ikinci seçim bürosunu açtı

Yeşil Sol Parti Qers merkezde ikinci seçim bürosu açılışını yaptı. Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Gülistan Kılıç Koçyiğit, ‘başladık geliyoruz’ dedi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) seçime 24 gün kala çalışmalarına devam ediyor.  Seçim çalışmalarının en yoğun geçtiği kentlerden biri olan Qers’te (Kars) ikinci seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Yüzlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği büro açılışına, Yeşil Sol Parti Qers milletvekili adayları Gülistan Kılıç Koçyiğit, Gülcan Alp Sertaç Çelikaleli, il, ilçe yöneticileri de katıldı. Açılış öncesi yurttaşlar, Yeşil Sol Parti il binasından seçim bürosuna yürüyüşle geçti. Burada adaylar ve yurttaşlar zılgıt ve alkışlar eşliğinde halaya durdu.

‘Başladık geliyoruz’

Burada kısa bir konuşma yapan Koçyiğit, iktidarın baskı ve yıldırma politikaları karşısında Yeşil Sol Parti ile mücadeleye devam ettiklerini söyledi. Koçyiğit, “Başladık geliyoruz. Edirne’den Kars’a, Hakkari’den Trakya’ya, Van’dan Ankara’ya sokaklar Yeşil Sol Parti’nin rüzgarı ile doldu. Ne mutlu bize ki böyle bir halkın, böyle bir mücadelenin temsilcileriyiz” dedi.

 ‘AKP-MHP iktidarını tarihin çöp sepetine göndereceğiz’

Ekonomik krize dikkat çeken Koçyiğit, bu düzenin kader olmadığını, değişimin ise halkın elinde olduğunun altını çizdi. Koçyiğit, “Sandığa gideceğiniz zaman cebinize bir soğan koyun ve o soğana bakarak oy kullanın. Biz kendisine artık soğan bile demiyoruz. Sayın soğan diyoruz. O kadar değerli” ifadelerini kullandı. Demokrasi ve eşitlik için tek adama karşı oy kullanacaklarını kaydeden Koçyiğit, “ne olursa olsun AKP-MHP iktidarını yeneceğiz ve tarihin çöp sepetine göndereceğiz” diye belirtti.

Daha sonra büro açılışı yapıldı. Adaylar ile il ve ilçe yöneticileri, kentteki esnafları ziyaret etti.

QERS

 

#Qers #merkezde #Yeşil #Sol #Parti #ikinci #seçim #bürosunu #açtı

EN SON EKLENENLER