Qers’te köy köy Yeşil Sol Parti anlatıldı

Seçim çalışmalarına devam den Yeşil Sol Parti’li adaylar Qers’in köylerinde halkla bir araya geldi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu amaçla köy köy devam eden çalışma kapsamında Yeşil Sol Parti milletvekili adayları, Qers’in (Kars) ilçe, köy ve mahallelerinde halkla bir araya gelerek, halkın sorunlarını dinledi ve sandığa gitme çağrısı yaptı.

Köy köy geziyorlar

Çalışmalarını üç koldan yürüten Yeşil Sol Parti Qers milletvekili adayları merkez, ilçe ve köylerde halkla buluştu. Adaylardan Gülcan Alp merkezde, 8 Mayıs günü gerçekleştirilecek miting çalışmalarına dahil olurken diğer bir aday Sertaç Çelikkaleli, Cilawûz’a (Susuz) bağlı Kurudere beldesinin köylerini ziyaret etti.

Esnaf ziyareti yapıldı

Bir diğer vekil adayı Gülistan Kılıç Koçyiğit ise Têkor’un (Digor) Pazarcık (Dağpınar) beldesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra beldeye bağlı köylere geçti. Köylerde halkla bir araya gelen Gülistan, kadınlara oy pusulaları üzerinden nasıl oy kullanacaklarını anlattı.

Ziyaretler boyunca halk evlerinin pencerelerinden, kapı önlerinden, tarlalardan zafer işaretleri ile vekil adayını selamladı.

QERS

#Qerste #köy #köy #Yeşil #Sol #Parti #anlatıldı

EN SON EKLENENLER