Sancar’dan ‘Herkes sandığa gitsin’ çağrısı

Oy kullanma işleminin ardından konuşan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, ‘Herkes sandığa gitsin çünkü bu sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Türkiye’nin geleceğini oyluyoruz. Seçmenlerin oylarını korumak için son ana kadar görevini yerine getirmesi gerekiyor’ dedi

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanma işlemleri devam ederken, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Ankara Çankaya’daki Ayten Şaban Diri İlkokulu’nda eşi Ceren Sancar ile birlikte oyunu kullandı. Sancar, oy kullandıktan sonra okul bahçesinde açıklama yaptı.

Yarın başka güne uyanacağız

Mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğine dikkat çeken Sancar, “Herkes sandığa gitsin, mutlaka oyunu kullansın çünkü bu sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi değil. Oy kullanmak yetmiyor. Oyunu kullanmak en az oy kullanmak gibi önemli. Seçmenlerin de birer sandık görevlisi gibi davranmasını bekliyoruz. Seçmenlerin oylarını, iradesini korumak için son ana kadar görevini yerine getirmesi gerekiyor. Yarın başka bir güne uyanacağız” diye konuştu.

ANKARA

#Sancardan #Herkes #sandığa #gitsin #çağrısı

EN SON EKLENENLER