Siyasi parti temsilcilerinden DBP’ye dayanışma ziyareti

DBP’ye yönelik gözaltı operasyonlarının ardından Eş Genel Başkan Keskin Bayındır ile Amed İl Eşbaşkanı Altun’un tutuklanmasına karşı siyasi parti temsilcileri DBP’ye dayanışma ziyaretinde bulundu

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 23 Aralık’ta Demokratik Bölgeler Partisi’ne (DBP) yapılan operasyonu ve sonrasında Eşbaşkan Keskin Bayındır ve Amed İl Eşbaşkanı Hayrettin Altun’un tutuklanmasına tepkiler sürerken, DBP’ye de dayanışma ziyaretleri devam ediyor.

Saldırı sadece Kürtlere değil

Devrimci Parti (DP) Genel Başkanı Elif Torun Öneren, parti yöneticileriyle birlikte partinin Ankara Balgat’ta bulunan Genel Merkezi’ne dayanışma ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Öneren, “Bu yapılan saldırıdır, sadece Kürt halkına değil, hepimize yapılan saldırıdır. Bu baskılara karşı her zaman yanınızdayız, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Her türlü baskıya karşı mücadeleye devam edeceğiz ”dedi.

HDP Ankara iİ Eşbaşkanı Pakize Sinemilioğlu ve il örgütü, ESP Ankara il temsilcisi M.Ali Tosun, SYKP Ankara İl Başkanı Nüve Gönültaş ve il örgütü, Yeşil Sol Parti Ankara Başkanı Tülay Koçak ve il örgütü de DBP’ye saldırılar karşısında dayanışma ziyaretlerinde bulunan partilerden oldu.

ANKARA

#Siyasi #parti #temsilcilerinden #DBPye #dayanışma #ziyareti

EN SON EKLENENLER