Ülkü Ocakları eski Başkanı Aldemir: Başıma bir iş gelirse diye çektiğim kasetler var

Sinan Ateş cinayeti sonrası mafya ve siyaset ilişkileri yeniden tartışılmaya başlamışken MHP içindeki tartışma da büyüyor. Ülkü Ocakları eski Başkanı Alaattin Aldemir, Bahçeli’yi ima ederek ‘Bizi konuşmak zorunda bırakmasınlar’ dedi

Ülkü Ocakları’nın eski Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da bir grup MHP’li ve parti ile ilişkilendirilen mafya üyeleri tarafından öldürülmesiyle başlayan gerilim sürülüyor.

MHP içinde Sinan Ateş’in sahipsiz bırakıldığı yorumları yapılmaya devam ederken bazı MHP’liler partilerinden bu olay yüzünden istifa etmeye devam ediyor. Öte yandan Bahçeli ve ekibinden olaya ilişkin bir başsağlığı mesajı henüz gelmiş değil.

Tüm bu tartışmaların ortasında kalan ve kendilerine Ülkü Ocakları diyen grubun içinde de Ateş kavgası devam etmekte.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı olan ve daha sonra CHP’ye geçen Alaattin Aldemir, geçtiğimiz günlerde cinayetle ilgili “Bu iş o kadar büyük ki… Mafya, devlete hakim olmuş. bir MHP’li yetkili demeç veriyor; ‘Suskunluğumuzu bilmem ne yapmayın’. Ne yapacaksınız, hepimizi mi öldüreceksiniz?” demişti.

Tele1 televizyonunda canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yüklenen Aldemir, bazı imalarda bulundu.

Konuşmak zorunda bırakmasınlar

Aldemir “Bizi konuşmak zorunda bırakmasınlar. Benim başıma bir iş gelirse diye 2 yıl önceden çektiğim kasetler var. Ölürsem bunlar yayınlanacak. Türkeş’in kime ne dediği ortaya çıkacak o zaman” dedi.

İSTANBUL

#Ülkü #Ocakları #eski #Başkanı #Aldemir #Başıma #bir #iş #gelirse #diye #çektiğim #kasetler #var

EN SON EKLENENLER