Yeşil Sol Parti adayı Cemal’den gazetemize ziyaret

Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Hasan Cemal, gazetemiz Yeni Yaşam’ı ziyaret etti. Cemal ziyarette aralarında gazetemiz Yazı İşleri Müdürü’nün de olduğu gözaltı operasyonuna tepki gösterdi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Hasan Cemal, gazetemiz Yeni Yaşam’ı ziyaret etti. Cemal’i çok sayıda Yeni Yaşam Gazetesi çalışanı karşıladı. Cemal ziyarette aralarında gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Osman Akın dahil; siyasetçi, hukukçu ve gazetecilerin de aralarında olduğu çok sayıda kişiye yönelik 21 kente gerçekleşen gözaltı operasyonlarına tepki gösterdi.

Siyasetçilerin yaptıkları siyaset, gazetecilerin haber yapmasından, avukatların ise seçim güvenliğini sağlayabilecek bir pozisyonda olmasından kaynaklı gözaltına alındığını dile getiren Cemal, “Bu böyle devam ederse seçim güvenliği ‘yok etmek istiyor’ demektir. Buna karşı biz ne yapabiliriz? Çıkıp sokakta bağırmak, anlatmak lazım. En çok HDP, Yeşil Sol Parti’nin üzerine geliyor. Çünkü anahtar olacağını görüyor. ‘Onu nasıl önlerim, etkisini nasıl en aza indiririm? Ona bakıyor” diyerek, tepki gösterdi.

HABER MERKEZİ

#Yeşil #Sol #Parti #adayı #Cemalden #gazetemize #ziyaret

EN SON EKLENENLER