Yeşil Sol Parti Aydın ve Muğla’da miting düzenleyecek

Yeşil Sol Parti’nin 29 Nisan’da Aydın ve Muğla’da miting yapacak. Adaylar halkı mitinge davet ederken Aydın’daki mitinge TİP Genel Başkanı Erkan Baş da katılacak

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 14 Mayıs genel seçimleri kapsamında Colomerg’den başlattığı mitinglerine devam ediyor. Bu kapsamda 29 Nisan’da Aydın ve Muğla’da mitingler düzenlenecek.

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi Eş Genel Başkanı Cavit Uğur’un katılacağı Muğla mitingi Bodrum ilçesindeki Yalıkavak Pazar Alanı’nda saat 13.00’da gerçekleştirilicek.

Saat 18.00’da Aydın Kent Meydanı’nda yapılacak olan mitinge ise Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş katılacak.

İki kentte de günlerdir miting için çalışmalar devam ederken, yurttaşlara çağrılar yapıldı. Her iki kentte de vekil çıkarmayı hedefleyen Yeşil Sol Parti, mitinglerin kitlesel geçmesini bekliyor.

Halkımızı bekliyoruz

Mitinge çağrı yapan Yeşil Sol Parti Aydın milletvekili adayı Zafer Şimşek, “Aydın Kent Meydanı’nda gerçekleştirecek olduğumuz ‘Büyük Aydın’ mitingine tüm halkımız davetlidir. 20 yıllık AKP-MHP faşist iktidarının tüm Türkiye ve Aydın halkına reva gördüğü bu talan ve zulüm düzenine son vermek için sizleri dayanışmaya davet ediyoruz. Tüm halkımızı 29 Nisan Cumartesi günü Kent Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

#Yeşil #Sol #Parti #Aydın #Muğlada #miting #düzenleyecek

EN SON EKLENENLER