Yeşil Sol Parti Ege’de seçim çalışmalarına başladı

Yeşil Sol Parti, Ege bölgesinde hazırlıklarını tamamladı. Parti, aday tanıtım ve seçim büro açılışlarını gerçekleştirerek, saha çalışmalarına başlayacak

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kalırken, Kurdistan ve Türkiye’nin her yerinde çalışmalarını hızlandırdı. Birçok ilde seçim bürolarının açılışları yapılırken, birçok bölgede hazırlıklar sürüyor. Ege bölge illerinde de seçim bürolarının açılışları 9 Nisan’da başlayacak. Büroların tutulduğu, seçim araçlarının hazırlandığı Ege’de, saha çalışmaları da seçim bürolarının açılışlarıyla hız kazanacak. 11 Nisan’da Ankara’da yapılacak olan aday tanıtımdan sonra adaylar bölgelerine gelerek, çalışmalara katılacak.

Ege illerinde aday tanıtım ve seçim bürolarının açılış tarihleri şöyle:

* İzmir’de aday tanıtımı 13 Nisan’da Karabağlar ilçesi Esenlik Mahallesi Ordu Caddesi Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde saat 13.00’de yapılacak. Etkinliğe, Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar ve HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç katılacak.

* Manisa’da aday tanıtımı 12 Nisan’da yapılacak. Etkinliğe Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar ve HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç katılacak.

* Balıkesir’de aday tanıtımı 12 Nisan’da yapılacak. Etkinliğe Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü İbrahim Akın ve HDP Parti Sözcüsü Ebru Günay katılacak.

* Aydın’da aday tanıtımı 13 Nisan’da yapılacak. Etkinliğe Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar ve HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç katılacak.

* Muğla’da aday tanıtımı 13 Nisan’da yapılacak. Etkinliğe Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar ve HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç katılım sağlayacak.

Seçim büroları açılacak

Büro açılışları da 9-12 Nisan’da İzmir’de, 14 Nisan’da Denizli, 15 Nisan Aydın ve Muğla, 16 Nisan Manisa, 17 Nisan’da ise Balıkesir’de mahallelerde kitlesel seçim bürosu açılışları olacak.

HABER MERKEZ

#Yeşil #Sol #Parti #Egede #seçim #çalışmalarına #başladı

EN SON EKLENENLER