Yeşil Sol Parti İzmir’deki final mitingine hazırlanıyor

Yeşil Sol Parti, 12 Mayıs’ta İzmir’de yapacağı final mitingi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) İzmir milletvekili adayları Abdülmecit Yıldırım ve Hediye Korkut, Konak ilçesi Kemeraltı Çarşı girişinde stant kurarak, bildiri dağıtımı yaptı. Partililer, bildiri dağıtımında 12 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı’nda yapacakları büyük mitinge katılım çağrısı yaptı. Partililere ilgi gösteren yurttaşlar, standa gelip yürütülen çalışmalar ve 12 Mayıs’ta yapılacak mitinge ilişkin bilgi aldı.

Güçlü katılım çağrısı

Burada konuşan Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Abdülmecit Yıldırım, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, seçim gününe kadar çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Yıldırım, “Türkiye tarihi açısından önemli bir seçime gidiyoruz. Seçime çok az bir zaman kaldı. Seçim tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Çünkü 14 Mayıs’ta bu iktidarı göndereceğiz. Bir aydan fazla bir zamandır sürdürdüğümüz seçim çalışmalarını 12 Mayıs’ta Gündoğdu meydanında saat 17:30’da yapacağımız final mitingi ile taçlandırmak istiyoruz. Bütün İzmir halkını bu mitinge güçlü bir şekilde katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Yeşil Sol Parti İzmir Milletvekili adayı Hediye Korkut ise, “Çalışmalarımız 24 saat aralıksız bir şekilde devam ediyor. 12 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı’nda yapacağımız mitingimize bütün halkımız davetlidir” çağrısında bulundu.

Yeşil Sol Parti milletvekili adayları ve beraberindeki partililer, kentin birçok ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

HABER MERKEZİ

 

#Yeşil #Sol #Parti #İzmirdeki #final #mitingine #hazırlanıyor

EN SON EKLENENLER