Yeşil Sol Parti Mersin’de 13 adayla seçime gidiyor: 14 Mayıs’ta sandıkta buluşalım

Yeşil Sol Parti Mersin İl Eşsözcüsü Zeliha Burcu Acar, halka ’14 Mayıs’ta sandıkta buluşalım’ çağrısı yaparak, Mersin’in umut vaat ettiğini söyledi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Mersin’de 13 adayla seçime girecek olan parti, kentin özel konumuna dikkat çekerek, her bir vekille dayanışma ve direniş zeminini genişletmeyi hedefliyor.

Mersin umut vaat ediyor

Yeşil Sol Parti Mersin İl Eşsözcüsü Zeliha Burcu Acar, kentteki seçim atmosferi ve yürüttükleri çalışmalara ilişkin Mezopotamya Ajansı’nda (MA) yaptığı açıklamada, Mersin’in ‘umut vaat eden bir kent olduğunu’ vurguladı. Acar, “Mersin aynı zamanda farklı halkların ve inançların bir arada bulunduğu kozmopolit bir yer. Seçime daha iyi hazırlanmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Mersin’in direnişçi bir halka sahip olduğunu belirten Acar, partilerinin kentte çıkaracağı her bir vekilin, direnişin genişlemesi ve kapsayıcı olması açısından umut verici olacağına dikkat çekti.

Yeşil Sol Parti olarak tüm halkları ve farklı inançları partiye davet ettiklerini söyleyen Acar, daha demokratik bir ülke için aday olduklarını ve kadın mücadelesine güçlü bir şekilde destek verdiklerini vurguladı. Acar, “14 Mayıs’ta sandıklarda buluşalım, bütün sandıkları yeşile bürüyelim” çağrısında bulundu.

MERSİN

#Yeşil #Sol #Parti #Mersinde #adayla #seçime #gidiyor #Mayısta #sandıkta #buluşalım

EN SON EKLENENLER