Yeşil Sol Parti, miting startını yarın Colemêrg’den verecek

Yeşil Sol Parti, Colemêrg’de yarın yapılacak seçim start mitingine hazır

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), yarın Colemêrg’de seçim mitinglerinin startını veriyor. Yarın saat 13.00’da merkez Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Eski TEDAŞ binası meydanında yapılacak olan mitinge ise Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, HDP Eş Genel Başkanı ve Yeşil Sol Parti Wan 1’inci Sıra Adayı Pervin Buldan, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Yeşil Sol Parti Êlih 1’inci Sıra Adayı Keskin Bayındır ile Başak Demirtaş, bölge vekilleri ve Yeşil Sol Parti Colemêrg milletvekili adayları katılım sağlayacak.

Köy ve mahallelere ziyaret

Mitingin son hazırlıkları yapılırken, bugün de Yeşil Sol Parti vekil adayları, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Colemêrg il örgütleri, Dizê köyü, Pehlivan ve Biçer Mahalleleri’nde yapılan düğünleri ziyaret ederek yarın yapılacak olan seçim startı mitingine yurttaşları davet etti. Merkez ve köylerde yapılan ziyaretler halk tarafından adeta şölene dönüştü.

Ziyaretlerde gençler sık sık, “Oylar Namustur namus satılmaz”, “Bijî serok Apo” ve “Direne direne kazanacağız” sloganları attı.

HABER MERKEZİ

#Yeşil #Sol #Parti #miting #startını #yarın #Colemêrgden #verecek

EN SON EKLENENLER