Yeşil Sol Parti seçim çalışmalarını bayramda da sürdürüyor

Yeşil Sol Parti, seçim çalışmalarını bayramda da sürdürdü. Tekirdağ’da bayram ziyaretleri ve halk buluşmaları gerçekleşirken Êlih’de buluşma mitinge döndü

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), seçim çalışmalarının sürdürüyor. Partinin Bursa milletvekilli adayları, Gürsu ilçesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Gemlik pazarında ise seçim standı açıldı. Stant açılışına katılan vekil adaylarından Ceylan Erol Erdoğan, partililerle seçim bildirileri dağıttı.

Yeşil Sol Parti İl yöneticileri ve milletvekilleri adayları, Ramazan Bayramı dolayısıyla da Muş Kızılağaç Beldesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (MUŞKIDER) ziyaret etti. Dernek yöneticileri tarafından karşılanan partililer, daha sonra yöneticilerle seçime dair görüş alışverişinde bulundu.

Tekirdağ

Partinin Tekirdağ İl Örgütü, seçim çalışmaları kapsamında halkla bir araya geldi. Milletvekilli adayı Muazzez Orhan Işık ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) il yöneticileri, Van Çevre İller Derneği’nde halkla bayramlaştı. Burada konuşan vekil adayı Işık, “Umut ediyorum ki bu bayram özgürlüğe vesile olur. Bir diğer bayramı da 14 Mayıs’ta kutlayacağız” dedi.

Êlih

Yeşil Sol Parti Êlih İl Örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma programı mitinge dönüştü. Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan seçim lokalinde gerçekleşen bayramlaşma programına, Halkların Demokratik Partisi (HDP)  Kadın Meclis Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, kentin adayları Zeynep Oduncu, Ekrem Baran, Mehmet Rüştü Tiryaki, TJA, Barış Anneleri Meclisi ve Başak Demirtaş katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Başak Demirtaş, “Bu kadar baskı ve eziyete rağmen Batman tek bir adım geri atmadı ve her seferinde rekor oranda iradesini ortaya koyuyor. 14 Mayıs günü geliyor, bütün bu yaşananlar için hesap sorma vakti geliyor. Partimiz yalanlara ve tehditlere asla kanmaz, kim hangi kirli oyunu oynarsa oynasın Batman haklı bu seçimde beş tane vekilini Meclis’e gönderecek. Sizlere hem Selahattin’in hem de Selçuk başkanının Edirne Cezaevi’nden selamlarını getirdim” dedi.

‘Anahtar Batman’ın elinde

Demirtaş, sözlerini şöyle tamamladı: “Anahtar Batman halkının elindedir, çözüm Batman halkının avuçlarındadır. Selahattin hep Batman’ı övgü ile anlatıyor, ben de inanıyorum ki bizler de Selahattin’e daha güzelini yaşatacağız. Selahattin sizlere güveniyor, özellikle gençlere çok güveniyor ve bende inanıyorum ki zindanların kapılarını, barışın, huzurun önünü sizler açacaksınız ve kayyumları da göndereceksiniz. Başaracak olanlar sizlersiniz. Hem iktidarı göndereceğiz hem de bu düzeni değiştireceğiz.”

Program, çekilen halaylar ve bayramlaşma ile son buldu.

HABER MERKEZİ

 

#Yeşil #Sol #Parti #seçim #çalışmalarını #bayramda #sürdürüyor

EN SON EKLENENLER