Yeşil Sol Parti seçimler için Hatay’a otobüsler kaldırıyor

Hatay’da seçim çalışmalarını sürdüren Yeşil Sol Parti, seçmenlere sandık bölgelerine gitmeleri için kendilerine başvuruda bulunmaları çağrısı yaptı

Mereş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde ağır yıkımın yaşandığı Hatay’da, 1 milyon 62 bin 40 seçmen oy kullanacak. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), hareketli seçmenleri sandığa taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.

Deprem sonrası Antalya, İzmir, Mersin, Adana, Ankara gibi kentlere giden seçmenleri başvuru yapmaya çağıran Yeşil Sol Parti’ye, şimdiye kadar en az 2 bin seçmen başvurdu.

Seçmenlere başvuru çağrısı

MA’dan Müjdat Can’a konuşan Yeşil Sol Parti Hatay İl Eş Sözcüsü Hasan Nurlu, hareketli seçmenlerle ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, taleplerin ise arttığını söyledi. Türkiye’deki tüm yurttaşların gidiş-dönüş için partinin resmi web sayfasında yer alan numaralar üzerinden başvuruda bulunabilecekleri bilgisini paylaştı. Nurlu, seçmenlerin gidiş dönüş biletlerini sağlayacaklarını aktararak, bir oyun dahi önemine vurgu yaptı.

HATAY

#Yeşil #Sol #Parti #seçimler #için #Hataya #otobüsler #kaldırıyor

EN SON EKLENENLER