Yeşil Sol Parti yarın Antalya’da miting düzenleyecek

Yeşil Sol Parti yarın Antalya’da miting düzenleyecek. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın katılacağı mitinge milletvekili adayları çağrı yaptı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), 14 Mayıs seçimleri kapsamında çalışmalarını hızlandırdı. Birçok kentte gerçekleştirdiği mitingle seçmenle buluşan Yeşil Sol Parti’nin 6 Mayıs’taki adresi Antalya. 6 Mayıs Cumartesi günü Kepez ilçesi Turgut Özal Spor Salonu önünde gerçekleşecek mitinge, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan katılacak. Mitingde Jin MA grubu sahne alacak.

Sorunlara çözüm arayışı

Yaklaşık 1 ay süredir çalışmalarının yoğun geçtiğini kaydeden Yeşil Sol Parti milletvekili adaylarından Fırat Eren, kentte yöre dernekleri ve STK’a ziyaretleri, esnaf, pazar ve stand çalışmaları yürüttüklerini söyledi. Birebir temas ettikleri insanlardan çok olumlu geri dönüş aldıklarını söyleyen Eren, “Özellikle gençler ve kadınlar kendilerini Yeşil Sol Parti’de rahatça ifade ettiklerini söyledi. Antalya’da her halktan her kültürden insanlar var, partimizde de her farklılıktan insan olduğu için gittiğimiz yöre derneklerinde temas ettiğimiz insanlarla olumlu dönüşler olunca hem çalışmamız daha etkin kılınıyor” dedi.

‘Kadınlarla değiştireceğiz’

Antalya’nın 19 ilçesinde her mahallede halka temas ettiklerini aktaran Eren, “Özellikle gençler ve kadınlar 14 Mayıs’tan sonra nasıl bir Türkiye’ye uyanmak istiyor, biz bunun sonucunu göstermeye çalışıyoruz. 6 Mayıs’ta yapılacak mitinge tüm halkımızı davet ediyoruz. Bizim geleceğimiz 14 Mayıs’tan sonra bir milat olacak. 14 Mayıs’tan sonra kardeşçe halkların bir arada olduğu ülkeye uyanacağız.” mesajını verdi.

Mitinge çağrı

Yeşil Sol Parti Antalya milletvekili adayı Selami Özyaşar, “Önümüzde çok önemli bir seçim var, Antalya’da çalışmalarımız yüksek tempoyla devam ediyor. Antalya da en az 3 vekil göndermek için halkımızı bizi desteklemeye çağırıyoruz. Herkesin bu mitinge katılım sağlamasını istiyoruz, miting alanımızda sesimizi güçlü bir şekilde haykıracağız, bu anti demokratik uygulamalara son vereceğiz” çağrısında bulundu.

Kadınlara çağrı

AKP-MHP’nin faşist iktidarına karşı kadınların alanlarda hesap sorması için 6 Mayıs’ta yapılacak mitinge Antalyalı tüm kadınlara çağrı yapan Yeşil Sol Parti Antalya Kadın Meclisi’nden Selma Yavuz, “Yeşil Sol Parti olarak Antalya’nın her yerinde mitinge yoğun katılım olması için çalışmalar yapıyoruz. Halkımızın çok ilgisi ve sevgisi var. Özellikle kadınların sahip çıkması çok güzel, bu bizi daha fazla motive ediyor. Biz kadınlar olarak iktidarı değiştireceğimize inanıyoruz, Antalyalı tüm kadınları mitinge davet ediyor, coşkumuzla, zılgıtlarımızla yerimizi alalım” diye belirtti.

ANTALYA

#Yeşil #Sol #Parti #yarın #Antalyada #miting #düzenleyecek

EN SON EKLENENLER