Yeşil Sol Parti Yoğurtçu Parkı’nda kadın mitingi yapıyor

Yeşil Sol Parti Yoğurtçu Parkı’nda yapacağı kadın mitingi büyük bir coşkuyla başladı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (Yeşil Sol Parti), seçim çalışmaları kapsamında “Buradayız Kadınlarla Değiştireceğiz” şiarıyla Kadıköy’de bulunan Yoğurtçu Parkı’nda kadın mitingi gerçekleştiriyor.

Kadınların ulusal kıyafetleri ve boyunlarındaki mor şallar ile parka giriş yaparken, zılgıtları ve sloganları ile coşkularını tüm alana yansıttı.

Mor konvoylar oluşturuldu

Buluşma öncesi çeşitli ilçelerden çok sayıda kadın Sultangazi ilçesinde bir araya geldikten sonra mor konvoy oluşturarak Yoğurtçu Parkı’na girdi. Konvoy sırasında çalınan şarkılar ve ellerinde tuttukları mor şallar ile renkli görüntüler oluşturan kadınlar, buluşma öncesi renklerini tüm İstanbul’a yayarak buluşma alanına geldi.

Eşbaşkanlar katılıyor
Buluşmaya Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü Esengül Demir, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Genel Başkanı Özlem Gümüştaş, Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) İstanbul il Sözcüsü ve Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Nilay Kuş, Emek Partisi İstanbul il Başkanı Sema Barbaros ve yüzlerce kadının katılıyor.

Ayrıntılar geliyor…

#Yeşil #Sol #Parti #Yoğurtçu #Parkında #kadın #mitingi #yapıyor

EN SON EKLENENLER